Українська Канада
-
Кого б не вибрали їм це не допоможе,але це все цирк,чому не оголосять дострокові вибори?
-
В нас також був свій легітимний
-
Ну я розумію,що вся ліберальна верхушка думаю тільки про свій карман,як і Сінх
-
Ну їм треба ще трошки посідити щоб пенсію та преференції отримати, (це я про владу, то вони пійдуть
-
Мг…) Так так ))
-
Країні зараз фактична паралізована,Трамп погрожує тарифами, діалог з ним ніхто не веде,ліберальна партія на дні,але вони зробили пророгацію і тупо хочуть втримати владу усіма руками
-
Потужнощирий.
-
Так нехай це і по закону все,але ліберали на дні,лідера в них нема,там одні клоуни,народ їх не підтримає на виборах,не логічно провести дострокові?
-
А тим хто вже має PR?😁
-
Так як Зеленський казав перед виборами " я нє палітік, но я учусь"😁 А "Тамбовскій волк" з його кварталу, казав "давайтє дадім шанс чєлавєку, у каторава єсть хост какакой то талант"🤣 Якось так... І знову в нагоді українська народна приказка: " Чому бідні..."
-
Це тут так Трюдо вибрали?😀 Хоча мені канадець молодий до 30 років казав,що проголосував за нього,бо він пообіцяв легалайз,а зараз піде вже голосувати за консерваторів,подорослішав))
-
Тоді Пʼєр такий приходить до влади і каже: «Їдьте додому, хлопці. Вільну Неню розбудовувати. Я вам ще тисячу на дорогу підкину.»
-
Авжеж Хотіли ж консерваторів 👌👌👌
-
Поки в них буде легальний статус* Вони зроблять усе щоб ви його не отримали
-
Якщо чесно дивний кейс в нього Якщо так видавати біженство, то більшість куаетчиків мали б отримати Дуже мутно звучить, що мав грінку США, але її якось втратив і біженство просить не там, а в Канаді
-
до прикладу цей же самий Квебек 😓
-
Навіть достатньо буде скоротити healthcare и ви вже поїдете звідси геть
-
по скорочують програми , зроблять так шо ви добровільно покинете Канаду 😓
-
Я її не навів як найкращий варіант, але найкращий серед лібералів (які зараз є і думають балотуватись)
-
Взагалі нічим,ні вона,ні він
22 Jan 2023, 19:22
121368/124046
about 2 hours ago