Українська Канада
-
Тількі дебіл в це повіре
-
Ось, а Христя (хоч це така як на мене трохи дитяча позиція), але більш менш вчасно втекла, «показавши, що не згодна з трюдо і не при ділах з ним»
-
Ну так - але в ти підпадаєш під одні програми в Онтаріо - їдеш в Альберту значить тільки підпадаєш під Альберту - 2-3 максимум і немає різниці який мобільний
-
Можна тут розмістити посилання на підписання листа до Депутата парламенту Канади Христі Фріланд та депутатам її партії? Вже в інших групах наших кинули щоб побільше було.
-
medical laboratory technologist
-
Карні має підтримку господарів
-
Цікава походу професія
-
А як ця спеціальність могла бути не потрібна? Наче нехватка в всіх медичних сферах
-
Насильно не видворятимуть - просто старий тимчасовий статус закінчиться, а новий тимчасовий чи постійний не видаватимуть. Хочеш - живи нелегалом, не хочеш - їдь з Канади.
-
Блін - ну реально класно , тільки тепер прочитав ...то вже такий варіант коли взагалі не має шансів .. Бо це дорога в один кінець. Правильно ж ,якщо потім не дадуть біженство - то вже допобачення,дорога закрита чи ні ?
-
Файно написали. Конструктивно. 👍
-
Не буде краще для канадців. Так само залишиться або буде гірше
-
Ага , супер - я думаю якщо біженство то це тільки в одну сторону і все .. То взагалі супер
-
Саме так
-
А коли підписують? Завтра-післязавтра?
-
Це суто діє при біженстві як я розумію? Гуманітарні програми, економічні програми так не працюють, а в біженстві одразу можна хоч в останні дні ворк перміту податись і воно діятиме одразу і до розгляду справи?
-
Біженство? Це частина міжнародних зобов’язань Канади перед ООН 🇺🇳
-
Головне ,що цю схему не прикрити
-
Всі можуть. Не всім дадуть. Але розглядатимуть довго, і увесь цей час у заявника зберігається легальний статус.
-
Слухав вже сьогодні - там по ходу реально, Ізраїль в не вигідній ситуації ( кажуть до інавгурації Трапм ,як би заставив ). хамас взагалі не пішов ні на які поступки . Там такі обміни що за одно військового ЦАХАлу -30-50 бойовиків хамасу віддають - такий собі обмін .. Прогноз ,шо все повториться зновусь до року часу . Завтра вже більше подробиць буде .
22 Jan 2023, 19:22
121392/123850
about an hour ago