Українська Канада
-
Не буде краще для канадців. Так само залишиться або буде гірше
-
Ага , супер - я думаю якщо біженство то це тільки в одну сторону і все .. То взагалі супер
-
Саме так
-
А коли підписують? Завтра-післязавтра?
-
Це суто діє при біженстві як я розумію? Гуманітарні програми, економічні програми так не працюють, а в біженстві одразу можна хоч в останні дні ворк перміту податись і воно діятиме одразу і до розгляду справи?
-
Біженство? Це частина міжнародних зобов’язань Канади перед ООН 🇺🇳
-
Головне ,що цю схему не прикрити
-
Всі можуть. Не всім дадуть. Але розглядатимуть довго, і увесь цей час у заявника зберігається легальний статус.
-
Слухав вже сьогодні - там по ходу реально, Ізраїль в не вигідній ситуації ( кажуть до інавгурації Трапм ,як би заставив ). хамас взагалі не пішов ні на які поступки . Там такі обміни що за одно військового ЦАХАлу -30-50 бойовиків хамасу віддають - такий собі обмін .. Прогноз ,шо все повториться зновусь до року часу . Завтра вже більше подробиць буде .
-
А всі інші також можуть так зробити? Бо чув, що багато в кого статус закінчується в ближчих роках (не українців) ? Чи ті хто були студентами робочими не можуть на біженство подавати
-
Ще два роки можна
-
А якщо до прикладу є дійсний ворк перміт на 3 роки до прикладу подав на біженство і за рік відмова? Мусиш їхати додому чи ще 2 роки можна жити по свому ворк перміті
-
Зрозуміло Дякую
-
Тут я не був уважний ,але до 20 точно
-
А А в силу в понеділок типу вступає?
-
Але її можна прикрити допустим для тих хто сюди одразу їхали не як біженці? Перше international students, показують свою нерухомість дома, рахунки батьків і як все добре там, як канадська освіта їм допоможе дома А після pgwp одразу нема куди вертатись
-
Вже підписали. Але там парламент Ізраїлю має ратифікавати в суботу . Але вони взагалі не коментують, взагалі. Тільки президенти США - на наввипередки сказали що кінець . Диво дивне .
-
Ох Типу крихкий, але мир… …чи то перемирʼя на короткий час…
-
В неділю в 12-15 має наступити перемир'я .
-
Смішно трохи, як «приписують» собі цей підписаний договір і Байден, і Трамп 🤪
22 Jan 2023, 19:22
121403/123900
about 4 hours ago