Українська Канада
-
Гешефт на нашій крові
-
Я про це і кажу ..
-
стане як було до того на тих заводах. Ви ж розумієте що коли безкоштовно надають зброю це як будувати дороги. всі зайняти наче заробляють але грошей більше не стає бо хтось за то має платити, а як ми знаємо за надану допомогу Україна не платить
-
США найбільше виграли у даній війні, після росії . Завдяки війні вони запустили ВПК на 100%, яке стояло майже 30 років. Переозброєння нове для армії, все старе нам справили і зекономили на утилізації і т.п. Стали монополістом по скапленому газу. Ну і т.п А росія, фактично, контролює Азію.
-
Європа є..
-
З росією все ясно всім. Але не такі страшні московські воші...
-
Цікаве від команди Трампа - ви маємо вирівняти фронт - тоді можуть бути переговори,тому і кричуть за 18 років. Але реально 6 місяців - самі нам допомогу тормозили .
-
«Нужно просто пєрєстать стрєлять». То чого не перестане?
-
Хто відкрив "двері "? Шашлики коли вже будуть? Баканов і інші "бізнес партнери" росіян де ? Розбирайте чемодани... не нагнітайие погані американці, ви псуєте нам інвестиційний клімат в Україні. Я вам нічого нє должен.
-
Я так мало маю віри у ті нові санкції, росія завжди знаходить можливість обійти їх та платять кому потрібно із третіх країн
-
Ця війна вигідна усім, крім самої України
-
Ну з нафтою зараз stop. Танкери баржують , скільки це буде часу не відомо ,але останні санкції від США проти тіньового флоту нафтового ... Ціни ясно пішли догори на бензин .
-
Ну ок . Салліван - республіканець,а він вносить всі закони на голосування.
-
І пасматрєть в глаза путіну
-
То все одна шобла
-
Демократи - а в них більшість в конгресі була ?
-
Я про «пєрєстать стрєлять».
-
Автор цієї фрази Симон Петлюра!
-
Автор цієї фрази зараз є Верховним Головнокомандувачем України. Просто відкрийте кордони для всіх бажаючих - і зразу побачите, чия це війна.
-
Тормозили демократи а не республіканці
22 Jan 2023, 19:22
121495/124046
about 2 hours ago