Українська Канада
-
І пасматрєть в глаза путіну
-
То все одна шобла
-
Демократи - а в них більшість в конгресі була ?
-
Я про «пєрєстать стрєлять».
-
Автор цієї фрази Симон Петлюра!
-
Автор цієї фрази зараз є Верховним Головнокомандувачем України. Просто відкрийте кордони для всіх бажаючих - і зразу побачите, чия це війна.
-
Тормозили демократи а не республіканці
-
Все одні мудаки, чий виводок разом по Єлях вчиться і одних шлюх грає. «Демократична республіка». Кіно для убогих
-
То ще буде той цирк, якщо Трамп після здачі України в Канаду з військами припреться. Знаючи канадців, я не можу собі уявити тут якогось серйозного опору американським військам - особливо, якщо відбудеться добре спланована раптова висадка.
-
США вже воювали із Канадою. Канадці будуть щасливі ще раз спалити Білий Дім.
-
Які три дні, я вас прошу. Навіть три години - то вже якось довго.
-
В випадку з Канадою буде реально «за три дні»
-
По суті, Росія те саме в Україні хотіла - вони справді не планували затяжну війну і початково не були готові до неї. Але їх підвела якість планування і якість власних військ. Приклад тому - спроба захоплення аеродрому в Гостомелі, який захищала рота строковиків Нацгвардії. Наші хлопці, звичайно, сотворили якесь диво, але то чесно зовсім вже ніякий десант, якщо вони від роти строковиків вигребли. В американських військ якість зовсім інша і є серйозний досвід бойових дій.
-
Всі інші миттю візьмуть відпустку за свій рахунок
-
по вашому тільки секс меншини будуть чинити опір і всі інші ні?
-
Я також бачив американські авіаносці, коли в США жив. То реально страшно.
-
Недавно був по роботі і галіфаксі, непогане місце
-
Йой, кожен день ті старі корита в Галіфаксі бачу
-
Ви хоч раз на власні очі армію бачили армію Канади?
-
То все дурна бравада. Як ви собі уявляєте опір канадських секс-меншин в місцевій армії двом-трьом дивізіям американського десанту?
22 Jan 2023, 19:22
121508/123911
about 2 hours ago