Українська Канада
-
Дякую. Підскажіть будь ласка де дешевше? Чесно кажучи ніколи не купувала білети на літак. З України літали відпочивати через тур агенцію. Навіть сюди летіли з сином через них. Мені потрібно в Оттаву з Вінніпегу. Скільки це може коштувати? Я зайшла на якийсь сайт там білети від 500$ за одного. Це так і є? 🫢Дякую.
-
Доброго вечора, щойно помітила що не вказала дати (на який термін прошу) в аплікації на новий WP-а заявку відправила. Функції додати документи не бачу. Хтось може порекомендувати що робити в даному випадку? Чи нічого страшного, так як мій закінчується в лютому і автоматично буде нараховано три роки від дати подання?
-
все пройшло без помилок, і валідація також. Зараз коли виправляла форму то помилка висвічувалася через заднє число, тобто можу писати дату початку ворк перміту 19-01 і далі. Я пам*ятаю раніше коли обмінювали закритий на відкритий то дати не ставили (не всі звісно), типу на розсуд IRCC з надією що видадуть на довший термін. І це працювало для багатьох в кого був паспорт дійсний довше ніж ВП виданий в аеропорті. В моєму випадку-ні, бо в мене було менше 3 років
-
Доброго часу доби Шановні! Від вашого дому до дому в Торонто Етобіко. Житло доступне для оренди для негайної потреби з цього моменту та бронювання, якщо потрібно. Кімната повністю мебльована з повним комплектом постільної білизни. Спільна кухня та санвузол. Включені всі комунікації та інженерні комунікації Wi-Fi без обмежень швидкісний інтернет, пральна та сушильна машини, місце для паркування та користування мангалом на задньому дворі та у дворі Звертайтесь по телефону, Whatsapp, Viber, Telegram 647-642-5132. дякую Наталя
-
Пару типів з чату вже обклалися червоними кєпками, запаслися кремом та серветками
-
То таксисти що прикурюють ставлять Бізнес горить через вас
-
можете більш детальніше сказати?
-
Ну хтось то розбагатів точно )