Українська Канада
-
Тарифів не буде щодо Канади зараз.
-
тарифи по голові хрясь і канадський долар буде по 2
-
а ти смішний
-
Почитайте вимоги
-
Ок. Дурень думкою багатіє.
-
Я зможу, ви не знаєте умов, якщо так кажете
-
Ви не зможете 2 ПР одночасно підтримувати. Я був у такій ситуації у 2018. Ми виграли грін карту, коли мали вже на руках CoPR в Україні. Навіть якщо вам 100 імміграційних консультантів скаже, що це можливо, то це не так.
-
Так скоро. Грінка уже в кишені. Чекаю на пр канадський. Не просто так я тут я майже 2 роки життя витратив
-
Хто таке казав? Я взагалі не розумію, чому ви не в США? Там була прекрасна U4U, поїхли б собі і там прославляли Трампа.
-
я бачив його лице як він чуть не заплакав)
-
Подивимось до кінця дня та цього тижня. Трамп дуже передбачуваний. Я думаю, що навіть Маск не очікував, що будуть пільги для електроавтомобілів скасовані.
-
Тут пишуть що спалять білий дім ще раз 😁😁
-
Я їх вивчив ще у 2018. Також я мав розмову із консульством США в Монреалі. Прийде час, і вам потрібно буде вибирати чи Канада чи США.
-
На розсуд CBP. Якщо все робити з розумом, то вийде.
-
Ось часткова відповідь щодо одночасного ПР та грінки. ........ Easy in general to maintain PR for Canada, since as long as you meet the general 2 of 5 years Residency. However US green card rules are MUCH more strict. If CBP feel you are no longer residing in the USA, they can begin process at their own discretion to revoke your green card regardless of your actual residency days in the US.
-
Якщо ви розумніші від офіцерів у консульстві США, то честь і хвала вам.
-
Я вважаю вас розумною людиною, але не можу зрозуміти, чому ви не допускаєте, що хтось може бути розумнішим за вас хоча б в деяких питаннях
-
Але побачите за 2 роки, якщо будете їздити між країнами туди-сюди.
-
Це можливо якщо вже є громадянство Канади. Якщо є ПР, то це дуже важко. Я знаю кілька сімей, які змушені були вибрати чи залишатися в США на грінці чи їхати до Канади з ПР. Ще важливо: If CBP finds out that you became a Canadian PR, it will make them suspicious and question you about it. They will ask why you acquired Canadian PR since you must have your primary residence in the US to keep your Green Card.
-
Знаю багато канадців, які мають dual citizenship, US and CA. Але більшість живе тут, а на пенсію їдуть в США.
22 Jan 2023, 19:22
121789/124823
6 minutes ago