Українська Канада
-
Я по досвіду навіть своєї подруги Вона вчилась в хай скул в вісконсині (це доволі демократичний штат ) Правда якщо не помиляюсь вона в якусь християнську школу ходила може тому такий досвід То люди там максимально консервативні, набагато більше з опису ніж канадці Погано ставились до лгбт Учні ходили в самі клініки і протестували проти абортів і тд
-
Люди думають просто що світ не змінюється, але це не так. Греція теж колись була намбер 1 економічно та воєнно. А зараз що? Рф за 2 дні може її захопити.
-
Пишу, як людина, яка працює програмістом в Торонто. В свій час - я не міг знайти роботу ніде в Канаді, окрім Торонто та Ванкувера. Вакансій взагалі ніяких не було. В Торонто було більше всього роботи для програмістів, порівнюючи з Ванкувером. На ринку дуже мало вакансій, та дуже багато охочих, тому майже завжди роботу можливо знайти лише через рекомендацію знайомих. Відповідаю на важливе питання щодо «благополуччя», оскільки ця тема індивідуальна для кожного. Як по моїм відчуттям (я переїхав у Канаду в 2023) - якщо Ви живете у Східній Європі, та заробляєте від us$3.500, то заробляючи в Канаді ca$10.000 - ви себе будете себе гірше відчувати, через дороговизну канадського життя, гіршу якість життя та неможливість частих мандрів. Про будинок в Торонто (та GTA) можна не думати, якщо тільки ви в сімʼї заробляєте $10к, інакше це буде величезний тягар на багато років з усіма тарифами, які вам нарахують. Як на мою субʼєктивну думку, для комфортного життя програміста, Канада - це не найкращий варіант, особливо, якщо порівнювати з країнами східної Європи.
-
адмін vs адмін 😂
-
Твоя улюблена московія за 2 дні може тільки за щоку взяти. Іди цілуй портрет
-
Насправді - так. Якщо є бажання жити, як середній клас або вище, то це точно не про Канаду. Тут всі або однаково заробляють на «виживання» і трохи розважитись, або мають корпорації, бізнеси або якісь інші невідомі мені інструменти, та живуть багате життя. Середнього класу я тут не побачив за 2 роки свого проживання тут.