Українська Канада
-
Якщо питання персонально для мене, то Канада - одна з тих країн, в якій відносно швидко можна отримати паспорт (саме легально, а не купити), та не боятись, що твоя країна лишить тебе без діючого паспорта, громадянства і тд
-
Написано про Манітобу, якщо ви працюєте меньше ніж 29 днів, то ви можете звільнитися зразу, в цьому разі можна заздалегідь работодавця не повідомляти. Якщо ви працюєте на одного і того-ж работодавця більше ніж 30 днів, то ви повинні його повідомити 1 тиждень заздалегідь. Надати работодавцю notice of termination, ваша зарплатня на цей період має залишитися незмінною. Якщо ви працюєте більше одного року, тоді потрібно повідомити работодавця за 2 тижні до звільнення.
-
Так, це все індивідуально, як я і написав у своєму першому повідомлені. Було запитання щодо перспективи переїзду програмісту в Канаду, то я і дав свій відгук, оскільки я частково розумію ситуацію. Я розумію, що є інші люди. Тому я не кажу, що Канада - погана країна, чи не підходить усім. Є люди, які тут можуть отримати рівень життя, який вдома - не мали, то вони дійсно отримають задоволення від життя тут, за що я можу бути лише дуже радий
-
Тут може бути двояко. Або робити власний успішний бізнес, або вчитися та отримувати фах, за котрий добре платять.