Українська Канада
-
імхо, вони вже мали prerequisities для цього, 111 не дуже багато людей для дослідження
-
(5 + 5) @ProrvaMoney, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Тепер залишилось тільки питання як отримувати 120000 доходу при умові, що нещодавнє опитування показало, що більшість заробляє до 25 за годину
-
Можливо. Але спілкування в Вінніпезі з місцевими людьми ( канадійці в основному) наводить мене на думку, що те опитування не далеке від істини
-
Так, про нього
-
Погано що не на особу, а домогосподарства розраховують Бо є сімʼї в кого умовно 2 повнолітніх дітей Чоловік жінка і це 4 людини А хтось один живе
-
Це на сім'ю.
-
Тут може бути двояко. Або робити власний успішний бізнес, або вчитися та отримувати фах, за котрий добре платять.
-
Тобто моє питання про те, як отримати 120к актуальне)
-
Суто чоловік і жінка?
-
Ну це все одно на двох десь 106 не так далеко до 120
-
+-53
-
А скільки в рік виходить якщо 25 в год?
-
Тупите
-
В мене 18 Річна була 42к десь (правда овертаймів багато)
-
Може я туплю і погано рахую Але з зп 25 і умовно пара і двоє з такою зп виходитиме навіть більше
-
Моя дружина наприклад відмовилася від підвищення і зарплати в 30$ - бо їй це вже запропонували ,перед тим як вона знайшла - скажимо так роботу яка їй по душі - але має 20$ . Кожному своє
-
Дають лише 5%, 10%, 20% + будинки є і за 400 к і тд
-
Гарна казочка на ніч 😂
-
як же всі купляють будинки по 1М+, якщо лише 4% має 200К+
22 Jan 2023, 19:22
121926/124884
about an hour ago