Українська Канада
-
Ну це все одно на двох десь 106 не так далеко до 120
-
+-53
-
А скільки в рік виходить якщо 25 в год?
-
Тупите
-
В мене 18 Річна була 42к десь (правда овертаймів багато)
-
Може я туплю і погано рахую Але з зп 25 і умовно пара і двоє з такою зп виходитиме навіть більше
-
Моя дружина наприклад відмовилася від підвищення і зарплати в 30$ - бо їй це вже запропонували ,перед тим як вона знайшла - скажимо так роботу яка їй по душі - але має 20$ . Кожному своє
-
Дають лише 5%, 10%, 20% + будинки є і за 400 к і тд
-
Гарна казочка на ніч 😂
-
як же всі купляють будинки по 1М+, якщо лише 4% має 200К+
-
Цікаво було б глянути на роботу цієї маркетингової компанії. Можливо є посилання на сайт монтажників?
-
Які умови отримання бонусу? Депозит 100 кад і все?
-
Хто ж туди поїде?
-
Ну там не так холодно, як в Churchill
-
maps.app.goo.gl/Md8HtCJu7Wrm5G7PA
-
Там відразу вас зустрічає білий ведмедик 😁
-
Бував там кілька разів, приємні люди, гарна атмосфера. Але так, там нічого немає майже😢
-
(6 + 9) Олексій🇺🇦✨, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(10 + 8) @texbi, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
(1 + 10) Eugene, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
22 Jan 2023, 19:22
121936/124877
about a minute ago