Українська Канада
-
Неможливо відкрити рахунок без кредитної картки. Галочку знімаєш, нажимаєш "далі", а він ставить галочку знову і тільки тоді переходить далі. От такий невимушений спосіб нав'язування непотрібних послуг
-
Вітаю 👋🏼мене звати Вікторі, я репетитор з англійської для підлітків (12-17 років) Про мене: Рівень англійської – B2, активно практикую спілкування з носіями мови. Працюю з рівнями А1-В1, використовуючи індивідуальний підхід до кожного учня. Досвід викладання – 2 роки Полюбляю викладати англійську через улюблені фільми та серіали Що пропоную: Створюю програму, яка відповідає вашим цілям та рівню знань. Незалежно від вашого стартового рівня, ви побачите прогрес уже з перших занять! Індивідуальні заняття – 300 грн/60 хв. Заняття в парі – 250 грн/60 хв (з учнем вашого рівня). Для запису пишіть в особисті🤗
-
Вдвох їдьте та народжуйте Не бачу проблем 🙂
-
Зараз прочитаю як там Громадянин чи законний статус є
-
І скоріше за все якийсь суд Каліфорнії чи НЙ може і скасувати таке рішення
-
Ну це логічно і правильно Чого це діти нелегалів мають отримувати громадянство А потім ці ж самі нелегали починають тиснути на те, що не можна їх депортувати бо бачите ж дитина то громадянин США
-
Але вде відразу на цей указ подали до суду Immigrant and civil rights advocates, including the American Civil Liberties Union, filed a lawsuit against a birthright citizenship executive order signed by Republican U.S. President Donald Trump after taking office on Monday. “Immigrants’ rights advocates today sued the Trump administration over its executive order that seeks to strip certain babies born in the United States of their U.S. citizenship,” the advocates said in a statement that called the order unconstitutional.
-
Ось тут добре пояснюють. Фактично Трамп замахнувся на зміну конституції, а для цього потрібно підтримка Сенату та Палати Общин Revoking birthright citizenship would require the support of 2/3 of Congress and 3/4 of US states. www.bbc.com/news/articles/c7vdnlmgyndo
-
Вітаємо, Оля Павлишин! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Це римський салют До чого тут Гітлер і правда не зрозуміло
-
Коли ти долбойоб - але вина невістка😂😂😂 Ілон Маск прокоментував обурення через його “нацистське привітання” Він заявив на своїй сторінці в X, що “Атака “всі – Гітлери” вже дуже набридла”. Такий пост він опублікував у відповідь на допис іншого користувача, який заявив, що весь скандал довкола привітання є ще одним з “брудних трюків демократів”, цитуючи один з раніших твітів самого Маска. Ілон Маск також додав, що демократам потрібні кращі трюки
-
Від серця до сонця ж Я не знаю що там деякі історики мають