Українська Канада
-
А ще Гітлер пив воду і скоріше за все їв картоплю Ой ой що робиться
-
Якщо не знаєте, то теорію "арійської раси" і все , що пов'язано з нею, німецькі нацисти висмоктали із пальця. Генетика каже, що найбільша концентрація аріцського гену трохи на іншій території... Не знаєте де?😁 А ще ,здається в Індії, свастика цілком нормально висить у водіїв в авто на дзеркалі замість "пахнючки"😁
-
То що Гітлер і нацисти спаплюжили символи, від того вони не стали символом. Почитайте історію часів Трипільської культури. Не дивуйтеся як побачити безліч всякого посуду із сваргою. Почитайте, що то таке😁. Причому вона є лівостороння і правостороння. І не просто так. Прочитаєте в гуглі розкажуть нам😁
-
Розвели конспіралогію. Маск зробив Салют Беламі, якому навчають бойскаутів. Так, за основу взято римське вітання, але аж ніяк не фашистське, яке можна зараз побачити в Україні.
-
А в Україні де можна побачити?)))
-
Якщо сліпий, то й не побачиш. У мене друг дитинства, який загинув у Бахмуті, фанатів від фашистської символіки та ідей. У нього і кличка в нашій компанії була «Фашист». Потім у 2014 він поїхав на Донбас і судячи з фотографій, які він надсилав, він там був не одиноким у своїх ідеях. Але то їхня особиста справа.
-
Я сам помірно правий, але категорично засуджую антисеметизм.
-
Таке відчуття що Трамп або тупий або агент кремля. Китай з РФ не воює, але союзники на заході почали воювати між собою і ослабляти друг друга і кому це вигідно, окрім РФ та Китаю? Розділяй та властвуй
-
Ну якщо це виглядає як качка і крякає як качка, то це і є качка. А якщо людина зігує і наколки свастики і 1488 по всьому тілу, то це фашист. І не треба нікого читати щоб розуміти це.
-
Більше читай шарія клоун
-
Толік то жесть ) чєл обіжений на всіх і на все сидить в ЄС і ниє, що його гроші хтось там витрачає не так як треба
-
Про що йдеться?
-
Я особистою знаю одне відео точно де він взагалі не розібрався в реальностях, та напиздів знатно Я особисто маю відношення до того відео 😅