Українська Канада
-
Але це я чув на консульство
-
Продовжуємо далі: русня йде до церкви і хреститься з тої ж самої причини, з якої наші воїни так само хрестяться і йдуть в церкву. Хочете більш детально - задавайте питання відповідним чином. А тепер найголовніше: Ви що саме сповідуєте, якщо сповідуєте?
-
Вже мають видавати чи далі ламаються ,їм дали розпорядження.
-
ДП документ не видає
-
Ви не відповіли, що для вас конспірологія з того , що я сказав? Що я сповідую, маєте на увазі релігію? Яке це має значення до дискусії?
-
А я не відповіла саме з цієї причини. Будь ласка, озвучте, що саме сповідуєте.
-
youtu.be/t5QsQNixmJQ?si=ieNyRTYQjz4eo1wY
-
😁 Ок. Ну, як народився то провели наді мною ритуал хрещення... Але мені ближче атеїзм. То тепер відповісте?
-
Мер Торонто з новими героями
-
Ага. Тоді поясніть, чому Ви сприйняли на свій рахунок те, що я написала про «усякі інші «теорії» конспіролухів» (с)? Я ще раз переглянула своє повідомлення.
-
Ми тут зібрались не такі питання обговорювати Ми тут обговорюємо Трампа та зігу Маска
-
Можно, подавайтесь
-
Вітаю спільното, якщо я в Канаді ще не працюю чи можу я податись на новий ВП? І що вказувати в полях де потребують емплоймент всякі штуки?
-
То перегляньте ще моє, на яке ви дали відповідь.
-
Трамп відповів «схоже на те» на запитання про ймовірність запровадження додаткових санкцій проти росії, якщо путін відмовиться від переговорів.
-
На запитання про подальшу військову допомогу Україні Трамп заявив, що розгляне це питання після діалогу із Зеленським та Путіним, але наголосив, що ЄС має збільшити свій внесок до рівня США.
-
Українсько Канадська розробка чи як?
-
Эххххх
-
Шкода що, не сказав про допомогу Україні "стільки скільки треба".
-
Ера божевільного президента...
22 Jan 2023, 19:22
122054/124905
about 10 hours ago