Українська Канада
-
А ще у війні в Абхазії на боці Грузії. Чи не так? Почитайте про ПМР... "Промахнулись"
-
Трохи не по темі, але сьогодні Президент США 🇺🇸 Дональд Трамп припинив усі програми гуманітарного паролю, включно з програмою для українців. Вже видані українцям документи після закінчення терміну їх дії більше не подовжуватимуть, а нові більше нікому не видаватимуть. terminate all categorical parole programs Міграційна служба США (USCIS) вже анулювала всі заявки, які були на розгляді. В групах U4U паніка, істерика і потужний хаос
-
А шо там по англійськи пише ? Там про українську ні слова
-
В мене є, але там «порушення обліку»
-
У вас резерв + я так розумію не має ? В мене знайомому теж не видавали . Прийшлось завантажити резерв , після чого віддали паспорт
-
Дякую,але Я кращє буду накопичувати 30 років,щоб купити якийсь сарай в Gta
-
Це просто трампопулізм. Порозуміються
-
Я сама чекаю паспорт для сина . І не знаю віддадуть його мені чи ні
-
Десь було що треба брати відмову , перекладати та звертатись до адвоката. Але не знає як це працює та скільки це коштує
-
Де знаходиться діллер!
-
Чому паспорт для сина - мають вам віддавати ? Скільки йому років?
-
Оскільки вже для виїзду з потужної країни 17 річним треба резерв, то вірогідність що віддадуть паспорт рівно така ж як і не віддадуть
-
Ну як сказати ?
-
Нууу, як сказати)
-
А йому нічого цього не треба для отримання консульських послуг тільки після 18 треба резерв або облік . Якщо ви подалися до того часу точно буде . не накручуйте себе .
-
Йому зараз 17, але в травні 18 . Я мала на увазі чи не знаю віддадуть йому . На обліку не стоїть, резерв + не має
-
В законі 4197-ІХ чи якось так все що я вам казав вже описано і набуло чинності
-
Щось таке ,але не таке . Не працює. Не має обмежень для 17
-
В новинах щось таке вже писали, оскільки обмеження вводять швидко то скоріш за все вже все працює
-
Встати на облік - і вони мають час +-4 місяці .
22 Jan 2023, 19:22
122092/125108
27 minutes ago