Українська Канада
-
(5 + 8) @Eevee_Chu, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
подработка в Америке! Высокая оплата! Опыт не требуется. Пишите в личку
-
Доброго ранку. Можливо хтось робив тур візу в Японію ,напишіть будь ласка який процес ,дякую
-
Причина :. - мова чату. - розгання паніки - за що і видаляють вас вже не з одного часу . Ті ваші інтелігентні відповіді - залиште для себе .
-
Тут тільки українською..у цьому винен.а щодо паніки? Хто поникує? Я висловив свою думку про це. Чи не забороняється робити? Видаляють так це їхнє право багато хто думає не головою а іншим місцем. Приклад вибори 19-го року...так в одніц з груп мене видалил адміін за мою думку о резерв+ адмін офіцер запасу законом виїхавши за кордон під час війни. Респект йому.
-
Доброго дня ! Да, дійсно дані сьогодні обновились і паспорт вже доставлено
-
Добрий день, шукаємо бажаючих на пробне заняття з Англійської Ми шукаємо нового вчителя в нашу онлайн школу і наразі проводимо безкоштовні заняття для практики для всіх бажаючих. В ідеалі хтось 40+, знаходяться в канаді та бажають підвищити рівень англійської для різних цілей(Пошук роботи, проходження співбесіди, іміграція, інтеграція в суспільство, для роботи)
-
Якщо дуже коротко вказуєте причину поїздки, графік перебування по днях відправляєте паспорт і документи — отримуєте візу. На сайті все детально розписано
-
Причина оформлення ТУРИСТИЧНОЇ ВІЗИ тимчасовий захист? Можливо для цього є окремі умови вʼїзду
-
Не можна вкахувати що причина бажання оформити тимчасовий захист?
-
Тобто віза дається на конкретні дні які я вкажу ?
-
Вам дадуть часовий термін, зазвичай 3 місяці, в період якого ви можете бути 15/30 днів
-
Так для такого треба мати гаранта в Японії. І тоді по спрощеній процедурі віза оформлюється. Навіщо обман?
-
Дякую дуже
-
Щось так собі доступне Не знаю які ціни в Онтаріо Ну я за таку ціну як двоє людей кімнату Знімаю 2 бедрумну квартиру в Вінніпезі
-
Онтаріо велике. Але там в Торонто. Тут ціна за 1 кімнату бейсмент від 900$+- залежить від району .
-
(3 + 4) @vlad_aheiev, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Все ок - але 60.000.000 - померло не росіян ,а громадян всього союза ,та але х...з ним. чекаємо
-
І нащо тут ця стаття і фото орка?
-
(4 + 5) Gloria, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
22 Jan 2023, 19:22
122194/125003
about an hour ago