Українська Канада
-
Підкажіть номер телефону в Львів,там де здача біометрії
-
Привіт! Можливо хтось знає, підкаже) подруга хоче летіти в Канаду, але має вже візу, яку робила в 2015. Скільки часу потрібно чекати на ворк перміт, чи його в аеропорті дають одразу?
-
Відправила 13.09, а 04.10, змінився статус : your application was approved…. Це в особистому кабінеті
-
Зрозуміла !)
-
Дякую, на яку електронку, можна в приватні мені перекинути..?
-
Привіт, відправили 2 паспорти ВАРШАВА, жодного смс нема,відправляла 13.09. На вклейку візи, що робити? Нема треку!
-
Я на разі чекаю вже 3 неділі
-
Підтримаю про кинути курити та гроші, які не збираються) Я курю 13 років. Двічі кидала курити на строк до 2х років. Так от замість того, щоб відкладати кошти - витрачаєш їх на смаколики. У висновку кожних таких «кидань» +10 кіло ваги і -100 до настрою. І ніяких грошей в помині.
-
Наскільки мені відомо, зараз подаються по Humanitarian програмі. Там пакет документів (як зазвичай) + рекомендаційні листи від тих, хто вже має PR/громадянство. Без здачі тесту на знання англійської. Отримують документи за декілька місяців. Але. Не впевнена, скільки часу апліканти мали перебувати в Канаді (бо ті, кого я знаю тут вже більше року, тобто можливо є вимога по часу перебування). P.s. Переглянула тільки що список документів, не знайшла там вимоги по тривалості перебування в Канаді до подачі.
-
За цей тариф знаю, він для Європи