Українська Канада
-
цей письменник зовсім не знає русню(я про русню з русні а не про російськомовних українців) . вони по натурі своїй гнилі , нічого він не зрозумів і коли стало все добре зразу все забув!
-
За версією Канади?
-
Єдиний університет Канади, що погодився зробити знижку для українців за статусом CUAET та надати їм domestic fees - Університет Альберти. Однак не всі програми будуть доступні для цієї «акції», треба питати їх напряму з приводу програм, що ви бажаєте вивчати www.ualberta.ca/en/ukraine/frequently-asked-questions.html P.S. Можливо є деякі інші навчальні заклади, що запропонують українцям знижку, але це вже більш індивідуально. Якщо ваша дитина гарно вчиться у канадській школі та отримає 95+, то вона зможе отримати великі гранти на навчання.
-
Квадроберы🦮поставили четкость конченого хача под сомнение🐵 t.me/KSUR1
-
Andrii хоче кікнути Сергей з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Як приємно відкрити, що я і так надавала перевагу канадським ТМ 🥰
-
Instead of coca-cola - water 😁 Instead of Starbucks/tomhortons- local cafe
-
не їсти клубніку тепер чи шо)
-
Та американська полуниця і не смачна
-
Виправив, дякую. Не знав. Хоча намагався шукати інфу добре.
-
Чому єдиний В манітобі кілька пропонують як доместік Uom, uow Коледжі типу mitt, Assiniboine весь термін як доместік Університети наче перший рік але індивідуально
-
Tim Hortons тоже - але його акції викупили американці
-
Але Крафт створив канадець :D
-
А в Онтаріо як? Більшість нас як international рахують?
-
Ну я в Онтаріо, тому на 100% не знаю теж. Друг подав в Університет Альберти, то буде видно, що і як
-
Я саме за манітобські які навів вище Але це не 100% В мене ще мова не вільна тому чітко не взнавав як в університетах, але наче що в нас uom i uow лише перший рік Мітт і асінабойн точно весь термін За Альберту не знаю як, але думаю ви краще розбираєтесь
-
Публічно немає ніякої інформації, нажаль. Тому так, ми international.
-
Так. Саскатчеван пропонує, але тільки для тих, хто вже там більше року живе. Ну але і провінційна програма/допомога www.saskatchewan.ca/residents/saskatchewan-supports-ukraine/ukrainian-student-tuition?t&utm_source=perplexity
-
Думаю в провінціях типу Манітоби, Саскачеван, Альберти більше всяких пільг і частіше domestic fee для нас
22 Jan 2023, 19:22
122343/123813
about 2 hours ago