Українська Канада
-
Доброго дня. Виїжджала з Канади додому, буду повертатися та летіти зі своєю кішкою. Які щеплення та документи потрібні? Буду вдячна за відповідь ☺️
-
Справа не в ковідах а в вчителях і программі
-
Не всі нелегали - це мами з маленькими дітьми, чи ще щось в цьому роді. Нелегали - це якраз і можуть бути терористи / злочинці і тд.
-
Відрізняє порушення закону
-
🇺🇸 Штат Каліфорнія хоче вийти зі складу США: там вже збирають підписи, – NYP. У разі набрання 55% голосів – «за», Каліфорнія стане новою країною . Єєє -всі з червоними шапками 😂😂😂
-
Навіщо їм це ? ))
-
Але як мінімум дійсно могли б хочаб як Трамп казав щоб студенство вело до грінкарти Уже б багато хто так приїжджав Все одно США без мігрантів не проживе
-
Умовну грінкарту звичайній людині треба або виграти або через шлюб отримати тому і нелегалів стільки (Умови типу інвестувати і тд не говорю, бо це підходить дуже малій кількості людей)
-
В тому і діло що в США толком нема нормальних законів з імміграцією як хочаб в тій ж Канаді (не спорю, що останні роки канадська система теж рухнула, але вона хочаб була)
-
Щось сумніваюсь що великий % особливо якщо рахувати скільки нелегалів в США (десь біля 11 млн )
-
Хочуть самі пожежі тушити Але і так зрозуміло, що ніхто нікуди не вийде
-
Ну так значить вони не зацікавлені у великий кількості мігрантів Є робочі візи також Грін карта це не право, це привілея, тому логічно, що її отримують не усі далеко.
-
www.cbc.ca/news/politics/liberal-leadership-hopeful-chandra-arya-says-party-informed-him-he-can-t-enter-the-contest-1.7442018
-
Яка сумна новина (Ні)
-
(8 + 3) @vladyslav_ovcharenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Це ідіот - який сказав ,що французька мова не важлива - і що людям в Квебеку не важливо,що він її не знає 😁😁😁
-
А він вміє у фінансову грамотність Тобто прибрати половину лиж і він буде в плюсі так?
-
Це все через футболку, вона явно була лишня...
-
мені цікаво що то за хата за 9.5к
-
Саме так )) людина живе схоже одним днем … без заощаджень навіть з того що з бюджету …
22 Jan 2023, 19:22
122403/125348
about 3 hours ago