Українська Канада
-
За цей тариф знаю, він для Європи
-
В даному пості згоден з автором. Наведу приклад із власного життя. Не так давно я влаштувався на роботу і через декілька місяців з'ясував, що після всіх витрат (плата за аренду квартири, витрати на свої різні хобі, гульки та відпочинок і т.д.), в мене залишається ще близько 1000 грн в кінці місяця. Ну я й вирішив налаштувати автоматичну відправку 1000 грн в скарбничку в приват банк. В кінці року вийшло 12 000 грн заощаджень. При цьому я не палю, як розумієте. А тепер якщо уявити, що в мене кожні, наприклад, 2 дні йдуть кошти на пачку сигарет. В тиждень - близько 150 грн. (не знаю точно, скільки зараз коштують сигарети, тому взяв ціну в 50 грн). В місяць - 150*4=600 грн. 600*12=7200 в рік. Тобто, сума заощадження при аналогічних умовах життя була б більш ніж в половину меншою (а якщо врахувати витрати на проблеми зі здоров'ям внаслідок паління, то можливо набагато меншою). Справа в тому, що люди, які не палять, ніколи не роздумують над тим, наскільки менше коштів вони б мали, якби палили🙂
-
У lifecell є функція BiP Out, я його вживаю для вхідних з України і для дзвінків в Україну за адекватними цінами. bip.lifecell.ua/uk/vn/faq
-
Таке питання, чи це дійсно так Найкраща мережа Канади 7 Примітка 8. Базується на оцінці третьої сторони (Global Wireless Solutions OneScore™), розрахованій за допомогою тестування бездротової мережі в Канаді порівняно з іншими національними бездротовими мережами комбінованих даних, голосу, надійності та покриття мережі. Докладніше див. на bell.ca/network. Під час всебічного тестування третьою стороною мережа Bell перевершила всіх інших національних операторів бездротового зв’язку за об’єднаними даними, голосом, надійністю та покриттям мережі. Одна з найшвидших мереж у світі 8 Примітка 9. Рейтинги базуються на зборі даних Tutela з краудсорсингу по всій Канаді для «Середньої пропускної здатності низхідного каналу», період збору даних для звіту з 1 вересня 2019 року по 29 лютого 2020 року. Дані збираються з ~175 000 унікальних смартфонів щодня. користувачів у Канаді, коли смартфон знаходиться в зоні покриття відповідної мережі. Ваш досвід може бути різним. Звіти Tutela готуються Tutela незалежно. Будь ласка, відвідайте www.tutela.com для отримання детальної інформації. У порівнянні з наступним за величиною національним постачальником, Bell забезпечує на 42% вищу швидкість завантаження та на 66% більше покриття LTE по всій Канаді. 7 Примітка 8. Базується на оцінці третьої сторони (Global Wireless Solutions OneScore™), розрахованій за допомогою тестування бездротової мережі в Канаді порівняно з іншими національними бездротовими мережами комбінованих даних, голосу, надійності та покриття мережі. Докладніше див. на bell.ca/network. Правильна розбудова 5G Телефони 5G створені для швидкості, і ми створюємо мережу 5G, яка оптимізує їхні можливості, змінюючи спосіб життя, роботи та розваг. Виберіть Bell, найшвидшу канадську мережу 5G, 9 для свого телефону 5G. Ціни не дишеві, але є 5G, і ГБ дають нормально
-
Буду без водафон, в київстар не має хорошого роумінгу для Канади, буду телефонувати через інтернет.
-
Щоб користуватися роумінгом з сімки нової, треба обов'язково перед роумінгом зареєструватися у домашній мережі - включити сімку в Україні. Тільки потім роумінг працюватиме. Не точно, але мені здається так само і з переходом. Оскільки для водафона це буде новий клієнт. Я можу помилятися
-
Знав би за водафон, купив би раніше, зараз в Польщі, 30 жовтня вже виліт в Канаду.
-
Щось попадалося на очі, хтось чи тут, чи в іншії групі скрін давав. Наче близько 300 грн за безлім, але я не вдавався в подробиці, тому можу помилятися
-
В київстар, хіба є якийсь роумінг для Канади? Я не бачив
-
50 грн в день. Ну таке собі кіно
-
Якийсь тариф можна. Але я не знаю який
-
У мене лайфцел нажаль