Українська Канада
-
Ткач теж на грантах був?
-
Їхня основна робота - не були клони Трамп і Байден. Вони висвітлювали - всю цю пиздоту ,яка в нас творилося . Ткач - без нього ,хрен би ми дізналися багато новин ,як Європа і т.д. санкції підтримують 😁. Українська правда - стримано говорила ,як про Трампа так і про Харріс перед виборами - вони не топили ні за кого .( Можливо їхні гості ). Тому і наші політики - різні нічого їм не могли зробити і закрити роти - бо американці ,мали контроль тут .
-
Про формування думки зараз знайду вам відео про Українську правду, перед виборами в США. А редакторів їхніх не знаю...
-
Ну чесно - ви не знаєте - але пишете ,про формування думки .. Я думаю ви візуально його точно бачили .. Google Михайло Ткач
-
Поясніть більше? Що вам і в якому відео їхньому - є нав'язливою думкою
-
Хто такий Ткач?
-
Їхня основна робота - формувати "правильну" думку. А правильна така, яка треба тим хто платить гроші.
-
Ну - він ж з Української правди .- він в них там головний редактор відділу розслідування .,якось так Ще вони від клубу читачів - мають донати .,мерчи і т.д. Реклама
-
Але ж в Україні відсотків 90 розумних знають, шо Трамп клоун, а Байден друг. То американці тупі, вибрали собі "божевільного" президента😂
-
Ви мені їхнє відео кидайте будь ласка - в там хтось щось нехай собі говорить . Буде пряма ссилка - я подивлюся ,тоді може перегляну свою думку.
-
Знайдіть . Розслідування про те що Польща торгує в білорусією агропродукцією ,а в нас в цей час кордон перекрили .. Про таємний російський флот - нафти і газу І багато
-
youtu.be/f__kpUnKS_s?si=mHdKLxGjlRaqZmBq
-
Добре. Давайте серйозно. Чого США не охороняє свої кордони щоб не було нелегалів. Скільки випадків перетинання кордону в бік Канади та в бік США було заборонених речовин?
-
Руським не дають нічого сказати, мальчик в трусіках.
-
Нелегали,фентаніл,що не так?
-
Ви правда вірите, що проблема в кордоні? Може ви в захист російськомовних теж вірите?
-
Якщо подивитися 1 хвилину, там каже дату, назву статті, і навіть час публікації. Це було три місяці тому. Не маю на меті вас переконувати взагалі.
-
В смислі не виїжджають? А хто їх вивозить і куди? Хтось переживає за їх евакуацію? Скиньте мені сюжет, як їх просять виїхати, розселяють їх, допомогу їм , все що необхідно, а люди не хочуть. Бо я маю трохи інакші сюжети? Скинути? Але видалять одразу, бо тут це називають іпсом
-
Зараз буде охороняти,не переживайте
-
Розумні чекають Трампа в Покровську - не виїжають - бо кажуть зараз буде перемир'я - руські в місто не знайдуть ... Так що тут таке - зараз все догадки - після зустрічі з путіним , подивимося,як буде ...і що буде ...
22 Jan 2023, 19:22
122493/125252
about 3 hours ago