Українська Канада
-
Чесно - я у вас дуже хуйовий спосіб спілкування - ви не видете діалог - ви в більшості просто ставите питання - на - питання.. Ви використовуєте тут - якісь ссилки з YouTube. з інший російськомовних телеграм каналів .,. Ви самі аналізуєте - ви дивитися самі першоджерело,чи ви тільки слухаєте , когось - в такі я з ним згідний?.
-
-
Ну це якщо девайс щось не бачить. У мене і телефон, і ноут нормально все бачить. Час канадський всюди
-
Опівночі по Києву
-
Вітаємо, Никита Фёдоров! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всем привет! Что вы мне посоветуете?
-
Піти на завод
-
Ищем сотрудников на постоянную основу с 8:00 до 14:00 (Пн-Пт) с телефона или ПК. Зарплата: Пн-Пт: 350-400$ Сб/Вс: 250$ Ждем откликов!
-
👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻 Шукаю рекрутера в соцмережах ✅повнолітня дівчина / жінка Чоловік /хлопець ✅можна без досвіду роботи/ матеріали та навчання надаються ✅оплата від обʼєму роботи/відсоток без обмежень ✅графік гнучкий 3-4 години ✅виплати на 💳в 💵що понеділка
-
Ніколас Кеунг також опублікував статтю в «Торонто Стар» про нас: www.thestar.com/news/canada/the-clock-is-ticking-for-106-000-displaced-ukrainians-in-canada/article_699c5ada-d1f2-11ef-9366-438d9cf3e9e7.html