Українська Канада
-
Піти на завод
-
Ищем сотрудников на постоянную основу с 8:00 до 14:00 (Пн-Пт) с телефона или ПК. Зарплата: Пн-Пт: 350-400$ Сб/Вс: 250$ Ждем откликов!
-
👩🏻💻👩🏻💻👩🏻💻 Шукаю рекрутера в соцмережах ✅повнолітня дівчина / жінка Чоловік /хлопець ✅можна без досвіду роботи/ матеріали та навчання надаються ✅оплата від обʼєму роботи/відсоток без обмежень ✅графік гнучкий 3-4 години ✅виплати на 💳в 💵що понеділка
-
Ніколас Кеунг також опублікував статтю в «Торонто Стар» про нас: www.thestar.com/news/canada/the-clock-is-ticking-for-106-000-displaced-ukrainians-in-canada/article_699c5ada-d1f2-11ef-9366-438d9cf3e9e7.html
-
Открыта вакансия для удалённой работы на биржевых платформах с гибким графиком. Обучение бесплатно, опыт не обязателен. 📌 Утренняя смена (6:30–11:30) — $170/день 📌 Вечерняя смена (17:30–22:30) — $200/день Для подробностей пишите в личные сообщения!
-
Хто здає квартиру?
-
Добрий день. Я оформлювала паспорт і заплатила за доставку Укрпоштою, але для того щоб вони відправили нею мені треба заповнити та віддати їм заяву яку я не можу заповнити через те що у мене неправильний код органу що видав. Заява повинна бути адресована саме територіальному органу/ підрозділу ДМС який оформив паспорт, а не дипломатичній установі. Код органу що оформив можна знайти в дії в паспорті бо він там вже виявився. Але код повинен бути 4 чифри а у мене дві цифри та три літери. Як я розумію то це код консульства, але воно не виготовляло мій паспорт а лише зібрало документи та відправило для подальший дій до ДМС. Мій попередній паспорт має правильний код з 4 цифрами а тут його немає і через це я не знаю кому потрібно відправляти заяву та до кого звернутися бо в консульстві на питання не відповідають. Можливо хтось з таким стикався то як вирішували? Завчасно дякую
-
йдіть у консульство де дадуть вірну заяву.
-
Я роздумую про те щоб зробити паспорт у Польші, але у мене виникла низка занепокоєнь. Громадяни України мають право мати два паспорти на руках, але на сайті посольства Польщі пишуть, що старий паспорт вилучають, якщо тільки не подати відповідну заяву. Там щє просять підтвердження на право перебування в закордонній країні. В переліку є тільки польскі документи. Не впевнена скільки часу це може зайняти уся ця процедура. Не хочу опинитися у ситуації де я не зможу приїхати потім назад. Це буде дуже погано. Якщо хтось виїжжав робити паспорт не в Канаді - підкажіть як пройшло. Дякую!