Українська Канада
-
йдіть у консульство де дадуть вірну заяву.
-
Я роздумую про те щоб зробити паспорт у Польші, але у мене виникла низка занепокоєнь. Громадяни України мають право мати два паспорти на руках, але на сайті посольства Польщі пишуть, що старий паспорт вилучають, якщо тільки не подати відповідну заяву. Там щє просять підтвердження на право перебування в закордонній країні. В переліку є тільки польскі документи. Не впевнена скільки часу це може зайняти уся ця процедура. Не хочу опинитися у ситуації де я не зможу приїхати потім назад. Це буде дуже погано. Якщо хтось виїжжав робити паспорт не в Канаді - підкажіть як пройшло. Дякую!
-
Так там і орган, що робив і видав - це одне і те ж Консульство. ДМС до паспортів, які оформлюють у Консушьствах не мають жодного відношення
-
Так у Вас паспорт в Консульстві був оформлений…і саме вони перевіряли інформацію та дали дозвіл на друк паспорта. Код у Вас не повинен бути 4 цифри. Такі коди лише у тих, хто оформлює в Україні або в центрах ДП «Документ».
-
Я щє не знаю, бо маю надію спіймати слоти в Канаді і хотіла вивчити інформацію перш ніж щось організовувати. Дякую вам за відповідь!
-
У мене є на руках старий закордонний паспорт, не біометричний, що сплив. Тоді виходить що я маю в консульстві його анулювати?