Українська Канада
-
У мене лайфцел нажаль
-
Ви чули про послугу доступний роумінг від Водафон? Якщо український номер водафон та пакет з не найдешевших, то при оплаті щомісячної вартості (в мене це 190 грн) 10 ГБ інтернету у роумінгу безкоштовно, і працює дуже швидко, усюди, я в Торонто. Плюс багато хвилин дзвонити по Україні, теж включені у вартість. Поки це працює я користуюся найдешевшим chatr за 30 cad для дзвінків, а інтернетом з водафон, але, звісно, це треба, щоб телефон підтримував 2 sim карти
-
Підходить майже будь який. Погугліть послугу "доступний роумінг". Там є сумісність тарифів
-
Так я так і роблю вже пів року. Найдешевший канадський тариф для телефонних розмов і смс, і водафон України для інтернету. Він надає 10гіг за просто щомісячну оплату свого тарифу, а якщо 10 гіг мало - я замовляю 5 гіг за 150 грн.
-
По міжнародному роумінгу?
-
Типо використовувати укр сім в Канаді?
-
Реально раджу роумінг від водафон або Київстар (водафон дешевше) на іншу сімку, а якщо айфон - то через есім
-
Дякую вам)
-
У торгових центрах на стійках по "акції" 10 гіг - 45-50 доларів. Телус, чарт, роджерс бачив за ці гроші. Сам би брав роджеср. А взагалі я користуюся тільки зв'язок і смс за 20 доларів, а для інтернету у мене роумінг водаіон за 130 грн - 10 гіг
-
Ну тоді бажано від 10 гб, просто з 500мб не вижити 🤣
-
Так, але він буде настільки слабким, що текстове повідомлення в телеграм буде завантажуватися декілька хвилин. Карти, зображення і музика не працюватимуть зовсім
-
Я читав що після закінчення трафіку Інтернет все одно можна використовувати? Але він буде дуже слабким?
-
Ціни майже у всіх однакові. Зайдіть на сайт роджерс, Белл і матимете уявлення про ціни об'єми. Таких цін як в Україні тут немає апріорі.
-
Напишіть що по об'єму треба.