Українська Канада
-
Звучить як «сама винувата, що коротку спідницю наділа»
-
Оце ціна вибору ! Можете що хочете казати, але оце памʼятайте, коли захочеться ще посміятися з тих дурних жартів кварталу … Має бути якась гідність обирати таке, що насміхається все життя з усього українського Сумніваюсь, що канадці можуть обрати когось що буде подібне сміятися з Канади … Он вже один сказав, що не потрібна франц мова. І де він ? Так само мало бути в Україні з будь-якого кандидата в уряд, який насміхається з українського
-
Добрий день. Мені 18 років знаходжусь в Чехії пів року. Є якісь варіанти як отримати робочу візу або імміграційну ? Дякую.
-
Проста відповідь: знайти роботодавця, який погодиться виробляти закритий робочий перміт для вас (довго та дорого) або шукати імміграційні програми та пробувати подаватися через них. Але якщо вам 18 років, то шанси дуже малі. Потрібна добра англійська мова та освіта. Якщо ви розглядаєте Канаду для швидкого заробітку грошей, то це не той варіант. Краще в США їхати і там побатрачити 2-3 роки, то в Чехії зможете купити собі квартиру (перебільшення, звичайно).
-
Перші 2 варіанти виглядають майже нереальними Я думаю зараз середньостатистичному українцю без візи куает Найкраще робити тур візу, а вже всередині Канади подавати на біженство і тд, але все одно є шанс відмови + не знаю чи вартує воно того Коли можна просто в іншу країни Європи переїхати і все А в штати вже теж не просто попасти, туристичну візу отримати ще важче
-
В чому сенс всього цього ? Навіщо США вбивати економіку сусіда , чому би їм не мати економічно розвинуті держави по сусідству ,з сильними інституціями,та високим рівнем життя ,щоб потім не нити за нелегалів . Якийсь сюрреалізм,неначе Трамп маленька дитина ,якій у руки дали пістолет ,і тепер вона найсильніша в класі . Якась початкова школа .
-
А навіщо путіну війна з сусідами ? Коли таке зло починає діяти, воно лише росте … у всіх дикторів зараз точаться зуби та ростуть апетити … Перерозподіл зон впливу, ресурсів, територій - завжди супроводжується з великими промисловими революціями Світ у процесі великих змін
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit Вітаю, я навчаюся в Києво-могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!
-
docs.google.com/forms/d/1pbAgjHf0ydjYqRdb_nOwBNsS4rpvdB7dVuYVLJFtjsc/edit Вітаю, я навчаюся в Києво-могилянській академії на магістерській програмі «Управління освітою» і реалізовую масштабний проєкт серед українців, які знаходяться за кордоном, тому пишу саме сюди з проханням пройти пройти опитування: «Про подолання освітніх втрат», прошу батьків пройти опитування :) Гугл- форма на кілька хвилин. Дякую за увагу!