Українська Канада
-
По міжнародному роумінгу?
-
Типо використовувати укр сім в Канаді?
-
Реально раджу роумінг від водафон або Київстар (водафон дешевше) на іншу сімку, а якщо айфон - то через есім
-
Дякую вам)
-
У торгових центрах на стійках по "акції" 10 гіг - 45-50 доларів. Телус, чарт, роджерс бачив за ці гроші. Сам би брав роджеср. А взагалі я користуюся тільки зв'язок і смс за 20 доларів, а для інтернету у мене роумінг водаіон за 130 грн - 10 гіг
-
Ну тоді бажано від 10 гб, просто з 500мб не вижити 🤣
-
Так, але він буде настільки слабким, що текстове повідомлення в телеграм буде завантажуватися декілька хвилин. Карти, зображення і музика не працюватимуть зовсім
-
Я читав що після закінчення трафіку Інтернет все одно можна використовувати? Але він буде дуже слабким?
-
Ціни майже у всіх однакові. Зайдіть на сайт роджерс, Белл і матимете уявлення про ціни об'єми. Таких цін як в Україні тут немає апріорі.
-
Напишіть що по об'єму треба.
-
Підкажіть най норм оператор Канади, щоб не було 25 долларів 500 мб
-
Шукаємо няню в Оттаві 3000 канадських доларів Для двох діток (хлопчика 2 роки. Дівчатка 4 роки + чекаємо третього.) У сім'ї крім дітей є двоє дорослих) Мама Українка, тато Сирієць. Сім'я російськомовна. Шукаємо няню з проживанням, але якщо ви живете в Канаді, то можете приходити) це теж добре) робота 6 днів тиждень. Можливо будуть потрібні ще нічні зміни (після нічної зміни графік змінюється щоб ви змогли виспатися) Що ми шукаємо вас) найважливіше, любов до дітей. Досвід роботи з немовлятами. Вміння захопити дитину. Досвід роботи няні у сім'ях. Якщо ви готові переїхати Канаду. Або ще краще знаходитесь в Канаді і розумієте що я зараз описала вас, надсилайте свої резюме сюди або у вайбер, вотсап - Лідія +380 73 437 7465
-
Перебування в готелях за рахунок уряду до 14 днів та можливість безкоштовного заселення до готелів від Червоного Хреста це одне і теж?
-
-
Віза дійсна до 20/09/2025 року та вона у Вас мульті (для багаторазового перетину кордону). обмеження в 6 міс це лише для Foil Less візи, це не для Вас. А щодо дозволу на роботу, поки є інформація що його можливо отримати у офіцера в аеропорту СА лише прибувши до 03/2023 строком на 3 роки і все.
-
Так, шось незрозуміле там написано, в англійській версії такого нема: Important Update: New service charges come into effect on Tuesday, 1 November 2022. You are advised to check for updated information on this website prior to submitting an application. А на офіційному сайті Канади інформація не змінилась: Between February 22, 2022 and March 31, 2023, we’re waiving fees for certain types of applications for people affected by the Russian invasion of Ukraine. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html