Добрий вечір, скажіть хто вже отримав Ontario Taxpayer Rebate 200$?
Річ у тому , що на мене прийшли, а на дітей ні, хоча пишуть що на дітей також виплачується. Декларацію за 2023 здавали дітей вказували , але на дітей жодних виплат не отримували.
Дякую, я отримала, але я так розумію, що в одному чеку повинні бути з дітьми, на дітей не приходила, ось думаю чи маємо право на це , а ССВ не подавалися, бо знаємо що ще 18 місяців тут не живемо, і не маємо права
(10 + 2) Виктория, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch
щодо хьюстону, то Канада то перший споживач американського вина. Тепер фермер який спочатку буде платити дорожче за збір врожаю бо нелегали ховаються і потім буде забезцінь вмовляти британців купувати його вино будуть вдячні діду дональду за його ідіотизм
(3 + 7) Олекса, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)