Українська Канада
-
Це ж нелегали ,які свої .. На візу подаєш і go.. Тому і пишу що через це легше буде податися на робочу візу...
-
Але вони вже в США вже працюють Не хватало б рук легалізували б їх «своїх» а не в Канади таких ж самих забирали
-
заходи щодо спільних дій на кордоні не оголошуються через телевізор.
-
Ну своїх мексиканців і тд (людей які нелегально, працюють за кеш на некваліфікованій роботі)
-
Це таке ж питання - якого хуя люди які радіють за 25% для Канади ,сидять в Канаді - welcome to USA , шапку на голову червону ,але проблема в тому що вони такі тупі ,що вони в групі не можуть пояснити своєї думки , то в США вони на х...нікому не потрібні - вони просто бродяги ,які самі сміються що пиляють їм гілку на якій вони сидять 😁😁
-
тому його не цікавить де і що відповіли. Він сказав що введе і ввів. Його спонсор шо про Трюдо писав? Після того він очікував відповідь? Там же зневага з усіх дірок пре
-
Але Трамп це популіст Йому важливо заяви трюдо і пости які головні лиця постять в Х Бо це те на що дивитиметься його виборець (Люди які за нього голосували в 80% навіть не знають де Канада, який там спільний кордон і як він охороняється)
-
Ще також з американців постраждають найбільше північні штати суміжні з Канадою , які історично демократичні в більшості Що ще сумніше, що постраждають навіть ті, хто його не обирав
-
Я взагалі цьому не радію Це криза як і для американців так і канадців Через популістів політиків і їх вміння вести діалог будуть страждати звичайні люди
-
Але згадав, що впринципі умовний Техас суміжний з Мексикою теж постраждає, думаю Мексика теж введе тарифи у відповідь
-
Ковід-Путін-Трамп більше всіх знають як ламати економіку
-
Але робочу візу туди взагалі майже нереально H2B якраз може один з єдиних можливих варіантів, для людей які не супер кваліфіковані і в Канаді себе не найшли Але там на цю візу є ліміти 20 тис людей це не багато а це не будуть навіть частина з Канади Половину займе Мексика Гондурас Гватемала і тд
-
Не знайшов себе в Канаді чи без роботи тут - довго не протягнеш 2-3 місяці і назад в Європу . Чекайте зараз повернутися ,ще такі " умнічкі" - які обсирали Канаду А потім поїхали по U4U - і тепер назад сюди їдуть
-
Це ті які отримали CuAET були тут а потім зїб ..
-
Який сенс їм їхати в Канаду? Шанси імігрувати низькі, у звязку з останньою імміграційною політикою. Шансів продовжити WP який от от закінчиться теж не багато…( через 2 місяці)
-
Але все одно дуже сумніваюсь що буде якесь повстання в них проти цього
-
70 центів на галон, а не на літр. Не смішіть
-
350m населення в США. Більшість цих канадських тарифів навіть не відчує
-
Лайків багато, а 🤡 тільки українські MAGA можуть ставити ..😂😂
-
Ну вони ще мають як мінімум кілька місяців, а той і до півтора року дійсний ворк перміт по юф@кю… Через той час вони в Канаді нікому потрібні не будуть, а та віза КУАЕТ уже нічого не дасть Я думаю це було би stupidest decision їхати назад в Канаду.
22 Jan 2023, 19:22
122887/125003
43 minutes ago