Українська Канада
-
Я взагалі цьому не радію Це криза як і для американців так і канадців Через популістів політиків і їх вміння вести діалог будуть страждати звичайні люди
-
Але згадав, що впринципі умовний Техас суміжний з Мексикою теж постраждає, думаю Мексика теж введе тарифи у відповідь
-
Ковід-Путін-Трамп більше всіх знають як ламати економіку
-
Але робочу візу туди взагалі майже нереально H2B якраз може один з єдиних можливих варіантів, для людей які не супер кваліфіковані і в Канаді себе не найшли Але там на цю візу є ліміти 20 тис людей це не багато а це не будуть навіть частина з Канади Половину займе Мексика Гондурас Гватемала і тд
-
Не знайшов себе в Канаді чи без роботи тут - довго не протягнеш 2-3 місяці і назад в Європу . Чекайте зараз повернутися ,ще такі " умнічкі" - які обсирали Канаду А потім поїхали по U4U - і тепер назад сюди їдуть
-
Це ті які отримали CuAET були тут а потім зїб ..
-
Який сенс їм їхати в Канаду? Шанси імігрувати низькі, у звязку з останньою імміграційною політикою. Шансів продовжити WP який от от закінчиться теж не багато…( через 2 місяці)
-
Але все одно дуже сумніваюсь що буде якесь повстання в них проти цього
-
70 центів на галон, а не на літр. Не смішіть
-
350m населення в США. Більшість цих канадських тарифів навіть не відчує
-
Лайків багато, а 🤡 тільки українські MAGA можуть ставити ..😂😂
-
Ну вони ще мають як мінімум кілька місяців, а той і до півтора року дійсний ворк перміт по юф@кю… Через той час вони в Канаді нікому потрібні не будуть, а та віза КУАЕТ уже нічого не дасть Я думаю це було би stupidest decision їхати назад в Канаду.
-
Ціна на бензин росте і для перевізників, вищі ціни на логістику, ще додатково підвищать ціни на товари. Це така собі снігова куля чи доміно, де все завʼязане.
-
Ну це не аргументи - це просто ваші слова Я напишу відчують 😁😁😁
-
Країна в котрій GDP менше,ніж у Техаса нічого не зробить першої економіки світу
-
Та не треба переживати за США,коли курс канадського песо до долара будет 1.7-1.8,тоді і будете показувати патріотизм до Канади і слухати байки,про ʼʼфашистівʼʼ у штатах
-
Тобто тарифна війна можлива тільки між США і США. Ок.
-
Хто Канаді винен,що вона не зробила диверсифікацію економіки,хто винен,що приймали тупі регуляції на нафту,що вона шла за копійки до Штатів,хто винен,що зараз фактично нема влади,тут усі поносять Трампа,але свого клоуна,котрий зробив з Канади посміховисько ніхто нічого не каже
-
В Канаді долар а не песо. Тут будуть жити канадці навіть якщо курс буде один до десяти. Тут не всі канадці навіть знають той курс бо американський долар не має потреби купувати
-
Трюдо=Канада? Тобто мінімум 50% населення Канади не поважають Канаду?😀
22 Jan 2023, 19:22
122895/125030
33 minutes ago