Українська Канада
-
Але робочу візу туди взагалі майже нереально H2B якраз може один з єдиних можливих варіантів, для людей які не супер кваліфіковані і в Канаді себе не найшли Але там на цю візу є ліміти 20 тис людей це не багато а це не будуть навіть частина з Канади Половину займе Мексика Гондурас Гватемала і тд
-
Який сенс їм їхати в Канаду? Шанси імігрувати низькі, у звязку з останньою імміграційною політикою. Шансів продовжити WP який от от закінчиться теж не багато…( через 2 місяці)
-
Ну вони ще мають як мінімум кілька місяців, а той і до півтора року дійсний ворк перміт по юф@кю… Через той час вони в Канаді нікому потрібні не будуть, а та віза КУАЕТ уже нічого не дасть Я думаю це було би stupidest decision їхати назад в Канаду.
-
Хто Канаді винен,що вона не зробила диверсифікацію економіки,хто винен,що приймали тупі регуляції на нафту,що вона шла за копійки до Штатів,хто винен,що зараз фактично нема влади,тут усі поносять Трампа,але свого клоуна,котрий зробив з Канади посміховисько ніхто нічого не каже
-
Ви вже це казали багато разів. Навіть картинку з одноглазіків виклали щоб аргументи були залізними. Тепер покажіть як треба диверсифікувати економіку. Можна навіть з картинками. Посміховисько з Канади робите саме ви особисто і такі самі тролі по всьому інтернету. Ви живете тут і не поважаєте самі цю країну. Як отой чувак на фото з малим який написав я і мій піздюк.
-
-
Ні, йому не соромно, оскільки це той, хто не один раз зневажливо висловлювався про CUAET та українську діаспору. Це AVL, який був @veryparticular і став @highlymotivated1 і який продовжує свою риторику щодо 51 штату. Що він досі тут робить з подібними висловлюваннями?