Українська Канада
-
-
Віза дійсна до 20/09/2025 року та вона у Вас мульті (для багаторазового перетину кордону). обмеження в 6 міс це лише для Foil Less візи, це не для Вас. А щодо дозволу на роботу, поки є інформація що його можливо отримати у офіцера в аеропорту СА лише прибувши до 03/2023 строком на 3 роки і все.
-
Так, шось незрозуміле там написано, в англійській версії такого нема: Important Update: New service charges come into effect on Tuesday, 1 November 2022. You are advised to check for updated information on this website prior to submitting an application. А на офіційному сайті Канади інформація не змінилась: Between February 22, 2022 and March 31, 2023, we’re waiving fees for certain types of applications for people affected by the Russian invasion of Ukraine. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html
-
дякую!
-
доброго вечора! підкажіть, будь ласка, де дешевше дивитися квитки до Торонто, та з якої країни та міста дешевше летіти?
-
Відень
-
Добрий вечір/день пане Дмитре! Звону до вас з питанням, бо тільки ви мені відповіли. Перевірила я візу, справді там є слово Multiple та 20/09/2022 до 20/09/2025 і ще є w1. Тобто, можна виїхати до СА до цієї дати щоб отримати роботу. Звичайно я не чекатиму до кінця. Але немає обмежень від дати отримання візи і на протязі 6 місяців, якщо не прибуду до СА то віза не працювати?! Щиро вам вдячна
-
Дякую