Українська Канада
-
Підкажіть будь ласочка, якщо потрібно зробити УЗІ ,та проконсультуватися з лікарем, є якісь варіанти, окрім як очікувати в черзі по запису? Можливо якийсь приватний діагнозтичний центр, або з наших хтось держе якийсь кабінет УЗІ, чі зможе порекомендувати щось діагнозтичне? Торонто, Етобіко. Дякую!
-
Давайте прикинемо «на око» як вони «обніщають». Візьмемо просто суху статистику останніх пари років. США закупає в Канади : - 60% всієї своєї сирої нафти; - >90% потреб США в поташі (для калійних добрив) щорічно покривається канадським постачанням; - 30% потреб США у м’якій деревині так само з Канади. Канада є найбільшим у світі гравцем на ринку калійних добрив забезпечуючи 38% світового виробництва. Так, штати можуть перестрибнути на власну нафту, але для них вигідніше і дешевше закупати. Проте, навіть якщо і буде перехід то це не робиться за розчерком пера. Це перепрофілювання НПЗ під іншу марку нафти, це переналаштування ланцюгів збуту та постачання, а це все час і гроші. Так, американці не «обніщають», але всі ці товари будуть на 25% для них дорожче і все що робиться з цих товарів теж буде на 25% дорожче. А здорожчання на щось одне потягне здорожчання на щось друге і тд, і тд. І звичайні John and Jane Doe які в душі не гребуть шо таке економічні наслідки торгових війн, ланцюги постачання та перепрофілювання не будуть глибоко копати. Вони підуть і будуть дивитись на цінники на поличках і висновки у них будуть лінійнозалежні від тих цифр.
-
Ще зараз за Техас не забудьте 😂😂😂😂 Та копніть ви глибше, я ж цифри не з голови видумала🤣 Але якщо далі одного скріншота, який ви вже двічі кидаєте, ви не хочете дивитись, то сенсу дискутувати немає ніякого. Як в анекдоті «стрижено, стрижено»😅 По тому гарної вам неділі👌🏼
-
🤣🤣🤣 Вибачайте, це останній раз відповім:)))) Не втрималась, я прям бачу як пів Канади переїжджає і переносить виробництво в штати. Ви проаналізуйте і почитайте як довго і яка вартість такого пердюмоноклю як перевезення виробництва. Я чесно не знаю ваш бекграунд і не буду щось за вас казати чи видумувати. Скажу за себе, в Україні мала виробництво косметики (30-40 людей) і я собі прям уявляю як це перекинути завод на 200-300+ людей не те шо в іншу провінцію, а в іншу країну😅 І чого б це Боїнг мав виробництво у Вінніпезі якщо так офігенно виробляти в штатах.
-
А чого раніше не переїздили якщо краще в США краще?
-
Boeing Winnipeg produces over 500 end item composite parts and assemblies for Boeing Commercial Airplanes. Major products include wing to body fairings, engine strut forward fairings, engine strut aft fairings, landing gear doors, and engine inlet inner barrels.
-
Ще в Канаді поки що?