Українська Канада
-
А що поганого в drill?
-
Щодо нафти. Підніміть руки хто з вас має освіту у нафтогазовий промисловості? Я маю. Можу дуже дискутувати. Запустить свердловину - 1-2 роки роботи. Drill, baby, drill - це проект на кілька років.
-
Про напівпровідники також писали так
-
США ніколи не перенесе виробництва до себе, бо ціни зростуть миттєво на внутрішньому ринку. Я це знаю і бачу по індустрії медицини, наприклад, де різні апарати та обладнання виробляється у Китаї та Індії чи навіть Європі, чи Бразилії. Якщо там обладання коштує кілька мільйонів, то таке саме виробництво в США буде коштувати як мінімум на 30%-50% дорожче.
-
Так,швидко не буде,та і тут дискусія взагалі була про те,що постраждають тільки американці,але це повна фігн
-
Так я ж не спорю,що ще виробляють поза Штатів,але ще при Байдені почали строїти заводи в U.S. щоб перенести це все
-
Я не кажу, що погано. Просто досягнути цього можна аж через 2 роки. До того часу США змушені брати нафту із Канади
-
Лол. Я якраз працює над проектами, які масово споживають ті напівпровідники. 90% обладнання виробляється поза США. Компанія - 70,000 працівників, не якась малий бізнес.
-
Так я про це і кажу,LNG дуже потрібні
-
(6 + 1) D T, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Постраждалі будуть 2 країни. Це однозначно. Але як тільки Канада все таки прокинеться і дозволить собі побувати додаткові 2-3 LNG термінали в атлантичних провінціях, то це прямий експорт газу до Європи. Тоді ми навіть США там можемо посунути. Але ці всі кліматичні борці поки тиснуть на уряд. Це реальна проблема.
-
Канадці на роботі ведуть лише смол токи: хто шо їв і як розважався. Включіть новини канадські - там лише про трампа й мова...
-
Завтра ринок акції в США впаде на 1.5-2%. Ось перші наслідки тарифної війни.
-
Теж про це сьогодні думала і чекаю новин. Ринок струсане трохи. Це ж тепер санкції проти TSMC обіцяв, щоб «перенесли виробництво в штати»🤡 і тарифи на ЄС. Після того як всі бачать що він таки настільки розумний щоб реально те все впроваджувати, то тепер до цих заяв віднесуться більш серйозно і будуть заходи якісь робити. Радянскький союз теж колись думав шо він такий самодостатній, шо аж гой… не кажу шо штати те саме, але на уроках історії тре вчитись😅
-
В них загалом менталітет якщо ви не близькі то ніякої релігії, політики і тд не обговорювати Що ви їли , погода, трафік на дорогах і тд
-
Або можна приєднатися і створити найсильнішу імперію за усі часи. Пропозиція Трампа, це пропозиція приєднатися до величі. А якщо хтось хоче повоювати, можна наприклад поїхати в Україну
-
то справа не в кордоні і нелегалах? А далі що, примус щоб німеччина італія і колумбія теж приєдналися до величі? Ви мені скажіть а чого ви тут а не об'єднались з росією до її величі? Чим це інше?
-
Це примітивно і смішно.
-
Схоже що Канаді потрібна Америка більше, ніж Канада Америці
-
Це схоже на шантаж
22 Jan 2023, 19:22
122996/125161
6 minutes ago