Українська Канада
-
Для в'їзду в Канаду потрібен закордонний паспорт і будь-яка канадська віза. Ворк перміт потрібний для права працювати в Канаді, ви його отримаєте в аеропорту на підставі CUAET якщо приїдете до кінця березня, якщо у вас є робоча віза і ви приїдете після березня, то зробите запит на отримання ворк перміту на основі ворк візи.
-
Якщо маєте намір якийсь час жити і працювати в Канаді, то бажано потрапити в країну до 31.03.23, щоб отримати відкритий Ворк перміт на 3 роки та провінційну допомогу, якщо її потребуєте, бо наразі програма Cuaet діє саме до цієї дати, можливо, що термін буде продовжено, але не факт , офіційної інформації з цього приводу наразі немає. Якщо хочете просто приїхати, як турист то в будь який час у межах терміну дії виданої Вам візи
-
Чому адмін не блокує шахраїв? Що весь час пишуть як вони вирушають і приймають замовлення. Судячи з повідомлень - одразу в 18 країн.
-
Нема такого. Але треба мати ворк перміт з собою, коли будете повертатись то разом с паспорт треба буде його дати офіцеру, це все.
-
добрий день ) ну дивіться коли я приїхала в листопаді то було важкувато , але варіанти були і ми їздили дивились , а от з 1.01.23 дуже багато бачу варіантів житла зараз ,є вибір )) вакансії як я і писала то дуже легко влаштуватись в тім хортонс і в мак там можна працювати з мінімальним знанням мови на кухні наприклад ну і всі вакансії де не треба буде розмовляти з клієнтами можете розглядати, треба зробити за канадським зразком резюме і відправляти всюди що вам підходить , я шукаю роботу на indeed подивіться щоб приблизно розуміти ситуацію )
-
@banofbot
-
Уже було
-
Доброго вечора, друзі підкажіть будь ласка, може хтось після приїзду продавав авто або нерухомість та перераховував гроші на Канадський рахунок, чи потрібно сплачувати податок Канади на дохід фізичних осіб?