Українська Канада
-
Максим ви вже нічим не здивуєте, чесно. Ще напишіть, що фашистська Німеччина це велика країна і всім треба було здаватися щоб відчути цю велич, цю силу німецької нації. Але краще вже помовчіть, це буде найкраще.
-
Мексику Трамп теж хоче приєднати?
-
тобто все один в один. Бо трампу подобається який сильний владімір і хоче йому показати що він теж крутий. Типу дивись я теж кота буцнува я теж крутий як ти
-
бо ще в 90 підписали nafta (after USMCA) і зараз трамп вирішив що то була помилка і треба приєднувати канаду і купувати гренландію. захопити панаму щоб два рази не вставати
-
Фашистською була Італія, а не Німеччина
-
Ось в цьому і сюр , як тільки приїхав сюди ,завжди чув від канадців ,що вони не американці . А як він хоче ,щоб нація ,яка має ідентичність ,культуру , унікальні інституції, взяли і така ,будемо 51 штатом . Це божевілля . Єдине ,що у Канади дуже слабкий торгівельний флот і порти . Треба туди багато інвестицій ,гарний шлях ,трішки відокремитись від США . Поки Дональд ,косплеіть путлера . Океан переплести до умовної Європи,або Китаю доволі швидко ,контейнеровозу потрібно 7 днів до Іспанії умовної . Щось мені здається ,що уряд буде розвивати торгівельний флот і порти .
-
Я тоже про таке думав ,а тим більше якщо ще й для Європи введе мита.. А ще клас - якби Данія з Канадою домовилися про Гренландію😁
-
Братани ж з Путіним і Сі
-
Та це абсолютно неадекватно. Знову сьогодні запостив ,що Канада має стати 51 штатом . Він безумний і боягуз . З Китаєм щось так не розмовляє . Хоча Китай в поставках наркотиках є мозком . Дуже нагадує його поведінка путлера .
-
Канада не зовсім без штанів. Зможе сама вирішити це питання. Благо ресурсів достатньо
-
Трамп не дасть вам побудувати ніякі порти, треба було думати раніше
-
А забув за нього
-
там мекси - там страшно. а ще котів і собак прийдеться їсти як казав їх бох
-
Дрочить на США,але сидіти в Канаді,це як бабушки мріють про Росію і совок,але сидять в Україні 🤡🤡
-
Ну звісно, «імпортозаміщєніє» включить! 🙂
-
а вам?
-
???
-
залишить своє его з розміром з техас при собі одразу як тут консерви будуть
-
І головне індусів із мененджменту вигнати. Бо з їхньою логістикою порти стоятимуть порожніми.
-
Lol
22 Jan 2023, 19:22
123027/125249
about 2 hours ago