Українська Канада
-
І головне індусів із мененджменту вигнати. Бо з їхньою логістикою порти стоятимуть порожніми.
-
Порти побудовані ,там лише потрібно збільшити кількість терміналів ,найняти більше персоналу. Та заключити контракти з судновласниками . В ідеалі свій флот мати ,але то довго історія , можна і на фрахті пере битися . Звісно ,це дорого ,довго ,не вигідно . Але це буде . Бо за 4 роки ,той Дональд ,може наробити багато лиха . Щось мені здається ,що він дограється ,зблизить всіх до Китаю ,залишиться один . Уявляю ,якщо він отримає повну ізоляція ,скільки умовна будуть коштувати товари виробленні в США для місцевого населення . Вже умовний клієнт МАГА ,на свою зарплату купить втричі менше товарів . Це такий подарунок для Китаю 😅 У Дональда немає китайського коріння ,бо діє,як патріот піднебесної.
-
Там більше не в менеджменті проблема , ми якось з Італії везли в Канаду сталь для автомобілів . Не вистачає потужностей ,дуже довго чекали черги ,десь місяць на рейді були . Тут непоганий порт в Ванкувері ,але він незручний для Європи . Для Китаю ок . Атлантики би розвинути . Там величезний потенціал .
-
Ну це так. Дивлячись на який ринок орієнтуватися
-
У Галіфаксі непоганий порт, просто треба модернізувати
-
Тому що ви з Європи припливли. Це як я помічав неодноразово під час реєстрації на рейс і в Канаді, і у Великій Британії. Якщо стоїть співробітник авіалінії індус або чорний, то він підкликає своїх одноплемінників. У мене знайома спробувала пообурюватися цьому в підсумку повели на огляд і пропустила свій рейс. А так у Ванкувері половина населення китайці, ось тому китайські кораблі без проблем і проходять.
-
В Грінладіі побудувати умовний хаб теж непогана ідея . Можна було б на Грінландію везти ,а звідти в Канаду . То все треба прораховувати . Канада занадто велика , треба потяги ,щоб таскати з Атлантики ,багато потягів і потужніші порти . В Китаї вони при мені побудували термінал за місяць (це супер швидко ) . У них порту найпотужніші в світі ,це без питань .
-
Його китайці теж замахали. Бо там практично вони рулять.
-
Я вважаю,що те що він робе який Канаді це може і невеликий перебір,але якщоб ліберали не руйнували 9 років економіку країни, диверсифікували торгові пріоритети, будували своюнафто -газоструктуру, боролисяіз злочинністю, нелегалізували б наркотики, то цього б не було