Українська Канада
-
Я не знаю що вам порадити Впринципі ви можете приїхати і податись на новий ворк перміт до 31 березня 2025, він діятиме ще 3 роки або до кінця паспорту в більшості Але якщо ви в США по u4u і нема можливості виїхати і повернутись, то не знаю, що б я робив Якщо в вас там все налагоджено робота житло і тд То може думати про якусь легалізацію там, подання на політ притулок, робоча віза і тд
-
А чи можна зробити медкомісію в Європі наприклад і податися на продовження?але вказати адрес доставки вп на друзів?
-
Так я думаю їм і так буде зрозуміло,бо проходив в Європі,просто цікаво чи дадуть продовження вп
-
А дякую
-
Вітаємо, Александр Сергеев - К! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Так якщо жив в Канаді виїхав в Європу і що не можна зробити?
-
Доброго дня. Чи можуть зробити закордонний паспорт дитини в Україні близькі родичі за довіреністю? Тобто сестра дружини чи бабуся?
-
User God has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Офіційні водійські посвідчення для всіх категорій! 🚗🇺🇦 ✅ Легально та офіційно. Документ із підтвердженням успішного проходження автошколи. 📲 Дійсний у базах та додатку «ДІЯ». Жодних питань чи підозр – все офіційно! 🌍 Доставка по Європі. Швидко, зручно, надійно. 🕒 Понад 5 років успішної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів. ❗️👇 Натисніть кнопку, щоб отримати консультацію або замовити посвідчення