Українська Канада
-
І ще запитання,хто подавав паспорти у Рим останнім часом ,скільки часу паспорт був у візовому центрі .
-
Дякую усім! Мені говорять ,що можна приіхати у Відень і мені зразу вклеять?!Чи в кого таке було ?
-
Доброго дня .Підкажіть будь-ласка … Мене запросили на біометрію .Вирішила до Риму.Мамі зразу прийшло запрошення на вклейку візи(70 р).Чи можу я взяти її паспорт ,та паспорти дітей(до 17 р) і приіхати до Риму здати біометрію,а їм вклеїти візу .Це можливо зробити зразу в цей день і за день,не залишаючи паспортів ? І ще запитання ,Якщо у Римі не вклеюють зразу ,то -чи можливо здати біометрію у Римі ,а паспорт везти самій на вклейку у Вену після запрошення ?Заздалегідь дякую!
-
Доброго дня, вилітаю Варшава - Франкфурт - Торонто - Вінніпег, і таке питання в Польщі я по-старому закордонному паспорту(на ньому є карта побиту) а візу в Канаду маю в новому безвізовому паспорті, чи не буде проблем з перельотом? Наперед дякую
-
Добрий день!Порадьте будьласка,може у когось була така ситуація,Я із жінкою подали аплікації 02.05 їй прийшла відповідь через 5 днів а мені до тепер немає,може переподатись чи писати у кризову форму?
-
Розкажіть хто-небудь будь ласка про досвід отримання водійських прав? Відкриваю Гайд вкотре, і закриваю! Чи вчилися по гайду? Чи достатньо просто інструктора? Чи тестові такі ж, як в Україні, чи правила сильно відрізняються? Дяка
-
Добре що я люблю літати 😅
-
Та я завию за 2 тижні 😅
-
Не дешево