Українська Канада
-
Добре що я люблю літати 😅
-
Та я завию за 2 тижні 😅
-
Не дешево
-
Взагалі офіційний транспорт з європи - літак. Гроі чим більше тим краще. Але я ж не знаю що у вас за ситуація. По білетам скільки коштують все залежить як і куди ви будете летіти. Щодо альтернатив літаку- хіба що зумієте десь з кораблем домовитися. Але пасажирських нема. Чув один «активіст» наче з нідерландів на грузовому домовлявся. Скільки то коштує - я не знаю. Але мож бачення - не ***ть вола. 8 годин страху (до першого канадського міста з германіі) і ви прилетіли.
-
Не знаю. Курси від YMCA з 9 ранку до 2 дня. Для кого? Дуже невелика кількість людей що приїхали має змогу вчитися і не працювати. Тим паче вивчення мови справа не кількох місяців
-
В нас в Кенморі чи в Банфі сетлмент севайз роблять зустрічі для українців з різними сесіями. Знаєте, коли? В будні, з 15-17. Знаєте, як багато приходить людей?відсотків п’ять від кількості, що приїхали. То для кого це все?
-
До фіга в нього часу було у в’язниці 😁
-
Я пишу з власного досвіду. Я маю можливість вчити тільки вечорами. Після 7 години. Де тут такі курси? З українськими викладачами не варіант через часову різницю. Може хтось і вміє вчити сам-я не вмію.