Українська Канада
-
Тарифи-це тактика переговорів Трампа і вона діє,Мексика та Канада це підтверджує
-
До США з Мексики, з США в Канаду
-
Мені здається, з США навпаки більше наркотиків сюди йде ніж з Канади туди.
-
Кордони посилили, щоб наші наркотики не йшли в США, а не навпаки Принаймні на це наголошував Трамп, на скільки це поширено, щоб канадська наркота йшла в штати не знаю
-
Я думаю все ж таки буде довше якщо подам в останні дні березня Але все таки теж не думаю що аж до літа розглядатимуть
-
Не знаю, тікток не дивлюсь, спостерігаю вживу в магазинах
-
Де,у Тік-току?) це минє дуже швидко,все як брали так і будуть брати
-
Зараз люди пишуть, що розгляд заявки на ворк перміт триває приблизно 3 тижні, хтось десь писав, що взагалі через 17 днів отримав.
-
Угу, діє, але -відносини з Канадою. На полицях товари з США ніхто не чіпає
-
Так,ще сьогодні заарештували лідера Північного картеля після розмови двох президентів,так хто щоб не сказав ця тактика працює і через 30 днів Мексика та Канада ще більше прогнуться
-
Протестують в більшості ті кому загрожує або у кого родичі, знайомі можуть бути депортовані. Але тут трошки дивно сам контекст протесту проти депортації- незаконних іммігрантів. В Канаді індуси хакнули систему і активно її експлуатують. На жаль… Але це все ще легальна імміграція по-суті. В США багато нелегалів, які тупо проникли через дірки кордону
-
Протестують проти депортації тількі електорат демократів та лібералів
-
Мексика ще більше підтверджує ніж Канада Для Мексики взагалі на скільки знаю невигідно контролювати кордон Нелегальні мігранти з Мексики в США були лише + для Мексики бо в них і рівень безробіття зменшувався і мабуть родичам трохи грошей якось передавали
-
Теж саме можна і про американців, на цю дірку в мексиканському кордоні скільки років всім все одно було? Зараз ще і протестують проти депортації
-
А чим тягар?
-
Якщо не оточення і не родичі, а люди протестують то мені як мінімум дивно, захищати тягар суспільства який не платить податків
-
Я щось сумніваюсь що і вони протестують Вони лише на мітинги Палестини ходять Хіба швидше в кого родичі і оточення серед нелегалів
-
Але які варіанти ? Не прогнутись коштувало б дорожче ніж мільярд на кордон
-
Умовно самі ведете бізнес і маєте таких робочих, тоді не дивно
-
Та і до шкіл Все таки меншість приїжджає нелегально з дітьми Виняток діти які вже в США родились
22 Jan 2023, 19:22
123294/125348
about 3 hours ago