Українська Канада
-
Деякі паблік госпіталі по закону мають приймати всіх незалежно від їхнього імміграційного/фінансового статусу. А щодо шкіл, то просто не справедливо по відношенню до людей які платять податки щоб їхні діти ходили до школи, коли нелегали за це по суті не платять але їхні діти також мають доступ до шкіл (бо народились в США до прикладу)
-
А ще умовно веду напівлегальний бізнес Половина робочих американці з податками і тд Інша нелегали Так, звичайно порушуючи закон, але мій бізнес живе згодом без нелегалів стає невигідно Закриваюсь повністю і мінус робочі місця американців і рівень безробіття виростає, якщо такі бізнеси не одиничні
-
Тому це трохи спірне питання + в США 10+ млн нелегалів, думаю депортувавши всіх або хочаб половину буде більш негативний ніж позитивний ефект на штати Але думаю все таки за півроку зупиняться Налякають щоб інші не приїжджали, + вже Мексика кордон охороняє, тому вже їх більше не ставатиме
-
Думаю, вони покладуть ринок стоків, накуплять за ці 4 роки, потім воно піде уверх після закінчення цього цирку, і всі файно зароблять Єдине шкодую, що продала стоки вже на початку січня, коли вони вже почали летіти вниз, а не в середині грудня на all time high :(