Українська Канада
-
Не знаю. Курси від YMCA з 9 ранку до 2 дня. Для кого? Дуже невелика кількість людей що приїхали має змогу вчитися і не працювати. Тим паче вивчення мови справа не кількох місяців
-
В нас в Кенморі чи в Банфі сетлмент севайз роблять зустрічі для українців з різними сесіями. Знаєте, коли? В будні, з 15-17. Знаєте, як багато приходить людей?відсотків п’ять від кількості, що приїхали. То для кого це все?
-
До фіга в нього часу було у в’язниці 😁
-
Я пишу з власного досвіду. Я маю можливість вчити тільки вечорами. Після 7 години. Де тут такі курси? З українськими викладачами не варіант через часову різницю. Може хтось і вміє вчити сам-я не вмію.
-
Ті хто приїзджає не можуть вчити англійську фулл тайм бо фулл тайм у них на роботі по 10-12 годин. І далеко не всі приізджають парами щоб один працював, а інший вчився. Тому одного бажання замало. Можливості потрібні
-
краще заповнювати із закордонним паспортом. є випадки що з SJTD ( це папірець що видається якщо оформлювали з айді) не пропускають у Польщі, ця тенденція продовжується другий місяць,на жаль. в інших країнах пропускають. я робила регестрацію з айді. отримала дозвіл на візу, і мені прийшов лист на імейл де сказали робити закордонний паспорт. була у Вені і питала чого так і мені сказали що "нє катіт" мій айді. зараз в Україні і чекаю поки його зроблять. вам буде спокійніше в Канаді з паспортом, набагато. зараз дружина мого брата знаходится там і канадці дуже часто дивуються її документу і іноді вона мала відмову у деяких послугах.
-
Дякую.
-
Мені видали в VFS, коли я здала білметрію. Там був штрих код та номер біометрії. Словом мої дані, вже не згадаю, оскільки відправила разом з паспортами на вклейку.
-
Дякууую❤️
-
Я зтикалась. Відмінили подачу біометрії. Позвонила в vfs, описала проблему. Мені зняли заявку. Розмова була українською.
-
Дуже дякую! 🙏🏻