Українська Канада
-
Ага,тепер будеш смоктати з пластикових трубок,клоун🤡
-
Мага головного мозку в украІнца🤣
-
Я єдине ,що не можу зрозуміти ,як можна так відноситись до сотні тисяч втрачених житів українців ,та не тільки,рахуючи доллар. Доллар це бумажка,яка немає жодної соціальної цінності . Як людину може хвилювати це ? Пʼять дітей має . Невже настільки все погано . Він міг би війти в історію ,як сильний лідер. Дійсно показати диктаторам,що дійсно має ціну ,а саме людське життя ,він має інструменти для цього. Але він перейменував Мексиканську затоку , розмовляв з пуйлом про штучний інтелект , затіяв торгівельну війну з Канадою (з Канадою,Карл! Мабуть ближчого союзника США не існує ), хоче якийсь документ,який США буде гарантувати повернення папірців від України , що далі ? Перейменувати Китай , накласти санкції на ЄС, забрати цукерку у немовлят ? Це якесь безумство .
-
Але от взагалі, то складається враження, що усі ці ігри Трампа, грають проти консервативної партії тут, які його довгий час підтримували. Можливо, ще не варто списувати шанси лібералів на наступних виборах. Зима змінює настрої осені.
-
Я вже встиг з багатьма канадцями обговорити цю тему (я просто тривожник) і їм взагалі не байдуже на прапори. Втома чи не втома від лібералізму, може призвести тільки до політичних змін в середині країни але ніяк не вплине на бажання приєднатись до іншої країни.
-
Пункт 3 правил чату: «ніякої реклами, спаму, фейків»
-
@banofbot
-
Чекайте... Тобто коли американська, британська розвідка казали рф нападе, буквально день вторгнення назвали, навіть дипломатів своїх напередодні вивезли, то тоді діаспори не треба було, так? Тоді західні партнери "псували інвестиційний клімат і нагнітали"... Потужний лідер сучасності казав з телевізора розбирайте валізи, скоро шашлики, тоді все було ОК, так? "Влада" в Україні тоді сама "впоралася"... А тепер треба всім підніматися, щоб без дозволу цих самих "шашличників" нічого не підписували? ... Логіка жилізна...
-
❗️Міністр оборони США зруйнував надії Зеленського на ключові принципи мирної угоди, – CNN. Видання нагадує тези американця: ▪️Україна не буде частиною НАТО; ▪️Україна ніколи не повернеться до кордонів 2014 року; ▪️Будь-які миротворчі сили між рф та Україною будуть не американськими, а європейськими або з інших держав; ▪️Європа має дбати про себе сама.