Українська Канада
-
Просто я нормальна адекватна людина. І взагалі треба все робити вчасно, а не коли півень клюне. Я мала приїхати до 11 листопада, але не стала тягнути і прилетіла в кінці серпня. Дуже влучно, як показало життя
-
Добре що я приїхала до того як між ними конфлікти почалися. А то й мене не позвали б зараз 😁
-
Я думаю що він вже більш ніколи нікого не покличе 😁 слава богу я живу окремо і взагалі ні про що їх не прошу. Краще сама
-
Та да. Свій власний будинок віддали, продукти щотижня возили. Шо блін не так? Сказали шо «він їх не любить»😁 але за 4 місяці в чотирьох стінах мабудь і в мене кукуха поїхала б… не знаю. Я працюю по 10 годин. Мені нема коли їхати кукухою 😁
-
Доброго дня, мене цікавить питання щодо заповнення анкети на отримання візи до Канади. 1. Заповнювати її потрібно тільки із закордонним паспортом або пройде та id-карта (карта дійсна до 01/11/22) 2. Якщо можна з id-картою, то на який час мені можуть дати візу? Заздалегідь дякую за відповіді)
-
Мій лендлорд за рік хотів. Домовилися і я зразу заплатила за 3 місяці плюс 200 баксів депозит за ключі. Але взагалі то за півроку хочуть. Це в нас в Україні 3 роки в тебе імунітет - декрет. Тут такого нема. Одного в прескул, з іншим бабуся, а ти йди шось роби. Хоч шось. Хоч блін траву пострижи біля будинку де живеш. Бо дядько приізджав з відрядження і траву їм стриг.
-
Тут познайомилася з дівчиною з Річмонд Хілл. Вона 2 місяці прожила у двоюрідної сестри. Зараз пішла на аренду то навіть не розмовляють 😁 і таких історій тисячі
-
Ну я ж не питала по кожній провінції окремо 😁 розмова зайшла за людські стосунки. Вона каже «знала б ти скільки я вже відправила назад» 😁
-
А хто платитиме? Треба зразу за півроку. Там тітка (працювати не може) і сестра з тітьми 6р і 10 міс працювати не хоче. А дядько сказав : я платити не буду, хай йде на роботу. Віддав їм свій будинок, вони 4 місяці просиділи, палець об палець не вдарили.
-
В NL і назад сотням квитки купувала? 😳