Українська Канада
-
А навіщо повертатися?
-
Можливо КУК може з цим допомогти? Думаю якби людина звернулась і пояснила ситуацію то вони б змогли організувати збір на такі речі, багато жінок, особливо з дітьми не достатньо підготовлені до життя в імміграції і цієї шаленої конкуренції навіть за мінімальну заробітню плату. Тут досить сильне комюніті, багато українських церков які завжди допомагають і підтримують як можуть. Думаю охочих задонатити на такі справи би теж знайшлось достатньо. Інше питання що людина буде робити без грошей в Європі..? Ну але це мусить бути тільки чере серйозні організації, наприклад КУК, і звісно ж з наданням якоїсь особистої інформації яка підтверджує скрутне становище, тому що абюзити такі збори буде дуже легко…
-
Я десь так як в Польщі відкладаю але почуваюся краще
-
Я в загальному не лише за українців 3 мільйони тимчасових жителів яким пообіцяли золоті гори і які вони корисні і потрібні Канаді На ділі все пішло боком Було б непогано Тим хто хоче повернутись, погасити вартість квитків, дати якусь певну допомогу компенсацію і в той ж час закрити їм ворк перміт сін кредитки і тд Тоді і менше скаму з цими справами буде Бо люди приїжджають сюди віддаючи останнє і беручи в позик в всіх близьких оплачуючи навчання Далі не мають навіть на білет І йдуть на обман Беруть кредитки, кредити, продають свої сіни в схеми з gst і тд А ще в загальному буде хоч якась статистика скільки людей зараз всередині Канади