Українська Канада
-
Я в загальному не лише за українців 3 мільйони тимчасових жителів яким пообіцяли золоті гори і які вони корисні і потрібні Канаді На ділі все пішло боком Було б непогано Тим хто хоче повернутись, погасити вартість квитків, дати якусь певну допомогу компенсацію і в той ж час закрити їм ворк перміт сін кредитки і тд Тоді і менше скаму з цими справами буде Бо люди приїжджають сюди віддаючи останнє і беручи в позик в всіх близьких оплачуючи навчання Далі не мають навіть на білет І йдуть на обман Беруть кредитки, кредити, продають свої сіни в схеми з gst і тд А ще в загальному буде хоч якась статистика скільки людей зараз всередині Канади
-
Люди, ви просто подумайте що пишете…. Я про відшкодування вартості квитків і тд. Більшість приїхали сюди не з України, бо їм хотілось пригод. Я приїхав з зони активних бойових дій з одним рюкзаком і котом. Це все що в мене було. Тепер я податковий резидент Канади і з моїх податків (як і з ваших, хто таке пише) ви пропонуєте робити комусь відшкодування на квитки, щоб було їм краще повернутись в ту країну з якої вони приїхали? В мене є багато знайомих канадці. Один з них мужик пенсіонер (канадець, у якого дід був з України), який все життя працював на залізниці. Зараз в нього пенсія, яка не повністю покриває його затрати на життя, при тому що його дружина вже померла..(((. Він зараз знову пішов на роботу, і йому супер тяжко. Може краще гроші платників податків витратити на канадців в важкому становищі? Чи вам краще фінансувати туристів? Це ненормально
-
Просто тут багатопланова проблема. Українці незадоволені багато чим, бо еміграція вимушена, війна, тривога щодня. Канада виявилася для багатьох не тим, що думалося. Життя не цукор + у Канаді повно своїх власних проблем. Європа і ближча, і зрозуміліша. Розчарування, втома, необдумані коментарі. Не сприймайте це близько. Тут не знаєш з якого боку підійти, щоб розплутати цей клубок.
-
Звісно проблем багато. Це факт. Але ми з вами такі не перші і не останні. Як би важко не було, але вирішуємо проблеми. Особисто я дякую канадцям і уряду Канади, який пустив нас до себе. І зробили вони це, якщо читати преамбулу, програми cuaet для тих хто постраждав від війни. Ця тимчасова программа на екстрені поїздки була не для туристів, яким тепер потрібні гроші на повернення в країни ЄС. А ще й тепер за кошти платників податків, яким також не солодко.
-
Платники податків новоприбулі)) такі милі, наївні і горді собою аж смішно. В Україні чого ж не думали як справно всьо заплатити (90 процентів зп в конвертах получали)? Тут якраз і живуть ті, хто мутить шоб списати і не заплатити податки. А платники від зп до зп. І уряд використає ті податки так, шо повірте, краще б людям квитки додому купляв
-
Слава России 🇷🇺 Слава ВС РФ 🇷🇺 Слава Героям России 🇷🇺 Слава В. В. Путину 🇷🇺 Россия вперёд 🇷🇺 Русские вперёд 🇷🇺 Гойда 🇷🇺 Ура 🇷🇺 Ура 🇷🇺 Ура 🇷🇺 Смерть укрофашистам 🇺🇦🏴☠️💩🤡🐓🏳️🌈
-
Так якщо кредити перепідписуються кожні 5 років, наприклад і його перепідписали тоді, коли ставка максимальна була. Все) Фіксований відсоток на 5 років.
-
🚨 Не впусти свою можливість! 🚨 Тільки зараз у нас є ексклюзивні пропозиції, які ти більше не знайдеш! 🔥 У нас є все, що тобі потрібно: 🥃 Сигарети та стіки для IQOS 💨 Рідини для под-систем 💥 Найсучасніші девайси 🔥 Одноразки 🍃 Табак для кальяну І це ще не все... 📦 Ми не просто продаємо — ми створюємо найкращий досвід для тебе! А тепер уяви: 🤑 Знижки, про які інші навіть не мріють. 📦 Швидка доставка та самовивіз, щоб ти не чекав! 🤫 Приємні бонуси для постійних клієнтів! Але ця можливість обмежена — ти точно не захочеш пропустити! Підключайся, поки не пізно! ❗️Натискай тут 👇🏻, щоб дізнатися більше❗️