Українська Канада
-
При цих розкладах Венс може і на окуповані території поїхати помилуватися руським міром, всі дороги йому відкриють
-
Трамп не пропонував мир, він пропонував капітуляцію і віддатися росісі
-
Сподіваємося і молимося щоб були перемовини, а не вимога капітуляції… бо після капітуляції чекає бідність і нова війна на Європу вже москалі зуби точать …
-
Якщо прийде росіся, то це інша бідність буде ніж тепер, бо наїдуть їхні голодранці і відберуть у наших людей все 😥 Про виживання і мови не буде, бо буде знищення
-
Ви трохи ідеалізуєте Захід і їх підходи. І без Росії бідність буде. Якщо вам зручно в сценаріях: 1) при капітуляції. Бідність, насилля від приходу потвор з російської периферії, ізольованість від світу і повна безперспектианість ситуації. Так звана системна бідність. 2) при мирному плані. Бідність, шляхом обвалу курсу (я би сказав мінімум до 100 грн за usd до десь 250 грн за usd). Цей обвал буде штучним для того щоб реалізувати відновлення України якомога дешевше в частині робочої сили. Бідність буде тривати не довго - приблизно як в 90ті, десь до 7-8 років. Далі країна може почати квітнути, але буде стояти переважно на військових рейках. Роль країни буде в захисті зніженої Європи. Виїзд скоріш за все буде обмеженим. Чоловіки будуть в певному військовому рабстві
-
шось ше раз подивився це відео з правильним перевод(моя англійська не супер), так венс нічого такого не сказав , про дипломатію трохи але нічого грубого не було сказано, не розумію чого зеленський почав грузити його історію і сів у позу. там можна було просто промовчати. може він голодний був ? фуршет після планували, я теж злий коли голодний )