Українська Канада
-
Це називається "валідація" або "нострифікація". Цього замало. Дозвіл на роботу за спеціальністю дає відповідна асоціація шляхом сертифікації. Пошукайте інформацію її багато.
-
Стаж роботи+3 роки супер. +3 роки Канадсько ,ще +. Вік від 25-35 прекрасно . До 40 років - ок ,але вже менше балів . Після майже 0 балів за вік. Рівень англійської - там свої бали. Освіта +. Чи є хтось з близьких родичів - влачниками PR або громадянина+. І т.д.
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка чи треба вносити дитячі виплати з України в голосову декларацію ?
-
Кому скучно?
-
ЕЕ - це не лотерея. Це система для відбору найкращих та найзатребуваніших аплікантів, яким Канада надасть можливість подати документи на отримання статусу Permanent Resident. В цій системі йдуть так би мовити «змагання»: хто має найбільше балів по затребуваним параметрам, той і отримує можливість податись на розгляд. Стріми (програми) є різні, про всіх них можна дізнатися з офіційного сайту, посилання на який я вам скинула вище. Невелике уточнення - податися як ветеринар ви можете без проблем і це NOC 31103(National Оccupation Classification по типу КВЕД в Україні), TEER 1, що дає ширші можливості по участі в різних стрімах. Однак, щоб працювати як ветеринар в Канаді (вважаючи що у вас лише українська освіта) вам буде необхідно перевчитися, тобто закінчити канадський коледж і отримати їх сертифікат для можливості працевлаштування за спеціальністю.
-
Давайте я вам поясню, вказувати на помилки, це дуже грубо і агресивно, можливо я не грамотний і навіть не зрозумів суті тексту це не дає вам і таким як ви принижувати людей і підноситись над іншими, окрім того, що ви агресивні, ви щей злопамятні хоча моя відповідь була вкрай ввічлива, до того ж цтого вам вистачило щоб вчора звинуватити мене в проросійскості, ви наче квінтесенція всього того від чого я поїхав з України, і ваше інтелегентне спілкування...ви немаєте ніякого відношення до інтелегенції розслабтесь...