Українська Канада
-
К чему я это все? Спасение утопающих, дело рук самих утопающих. Никто и никогда нас не спасет, если это не сделаем мы сами. А что можно сделать, когда государство так закручивает гайки? Понятно, что не все из нас влиятельные люди с бесчисленным количеством связей. Но тем не менее есть минимум принципов, которые доступны каждому: - не покупай - не нанимай - не сдавай От администрации канала добавим еще: - не потребляй (игнорируй пропаганду их культурных ценностей, это касается как турецких сериалов, так и некоторых телеканалов) - не посещай (мероприятия направленные на продвижение многонациональных ценностей) Государство, общество может заставлять нас не проявлять агрессию на прямую. Но не может диктовать нам что читать, что смотреть, что покупать, кому продавать и так далее. Пользуемся этими правами по полной. t.me/KSUR1
-
Блять і такі ж люди з нами по одній вулиці ходять
-
@banofbot
-
Конгресмен-республіканець Фіцпатрік заявив про досягнуту нову домовленість щодо підписання угоди про надра між урядами України та США. За словами конгресмена, є домовленість про те, що угода про розподіл прибутку від видобутку корисних копалин "буде підписана найближчим часом, що призведе до міцного довгострокового економічного партнерства між Сполученими Штатами та Україною". Він також повторив позицію керівництва США про те, що підписання цієї угоди "природним чином надасть і безпеку допомогу" Завтра доречі дідо буде виступати з промовою до народу США . Останній раз коли я чув таку промову - то другий дідо почав війну .
-
✉️ [email protected] 📞 +38 097 409 00 70 (писати у Viber, Telegram) @jurdopomoga_ua
-
Привіт! Я вже 2 місяці в Торонто. Нещодавно отримав водійське посвідчення G Full, оскільки мав українські права та 12 років водійського досвіду. Планую купити Honda Civic 2008 року за $3500. Найдешевша страховка, яку мені запропонували, коштує $500–600 на місяць. Чи є варант дешевше зробити або конкретну страхову?